Ben jij geschikter voor een teamsport of voor een individuele sport?

Ben je benieuwd of jij geschikter zou zijn voor een teamsport of een individuele sport? Doe dan snel deze test om het uit te vinden!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent geschikter voor een teamsport (21 x uitgekomen)

Jij bent eerder geschikt voor een teamsport dan voor een individuele sport. Binnen een teamsport zijn zaken als samenwerking en communicatie erg belangrijk, en volgens de test scoor jij daar erg goed op! Een team biedt veel voordelen, zo kunnen jullie elkaar motiveren wanneer het even niet zo goed gaat, kun je leren van je andere teamgenoten en je sport nooit alleen. Dit zijn zaken die jij volgens de test belangrijk vindt, en dat maakt jou een goede teamplayer.
Klopt de uitslag voor jou? ;)

Jij bent geschikter voor een individuele sport (24 x uitgekomen)

Jij bent eerder geschikt voor een individuele sport dan voor een teamsport. Jij kan goed met druk omgaan en vindt het geen probleem om op jezelf te zijn aangewezen. Wanneer jij wint wil je die overwinning met niemand anders delen, en wanneer je verliest zie je waar jouw fouten zitten. Dit maakt jou mentaal sterk en hierdoor kun jij goed terecht in een individuele sport.
Klopt de uitslag voor jou? ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • OosterEiland

    individuele sport..
    Klopt, behalve dat ik niet goed met druk om kan gaan, nou ja met rennen niet dan...
    Toch vind ik een team ook wel leuk, maar meestal schaam ik me dood als ik fouten maak. Want ja, dat gaat ook van het team af. Ik zoek meestal de fouten en verbeteringen bij mezelf, dus ik vind de uitslag wel passen.

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Individuele sport, jaaa (lol)(lol)

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    Tsja dit is moeilijk want ik hockey en ik rijd paard xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?