Hoe goed ken jij de mede-Quizletter?


Quizlet is goed bevolkt met lieftallige, creatieve users die deze plek op hun eigen manier leuk maken. Wat voor veel Q-ers belangrijk is, is het contact onderling. De gezelligheid. Het forum is daar voor velen de geschikte plek voor. De een brengt er grofweg drie uur op een dag door, terwijl de ander zich al prima kan vermaken met slechts een half uurtje. Er worden dus veel conversaties met veel verschillende users gevoerd. Of dames en heren die stiekem achter hun laptop meelezen. Hoe goed ken jij je mede-Quizletters eigenlijk? Maak deze quiz en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Jij kent je mede-Quizletters vanbinnen en -buiten! (76 x uitgekomen)

Jij spendeert behoorlijk wat tijd op Quizlet! Je struint vaak het forum af op zoek naar nieuwe topics en je bent erg geïnteresseerd in je medemens. De meeste users ken je wel en je bent nooit bang om een praatje te maken. Jij behoort vast en zeker tot de categorie Quizletters die niet meer van deze site is weg te denken!

Jij kent de meeste Quizletters wel een beetje! (8 x uitgekomen)

Jij hebt tijdens je Quizletcarriére al heel wat users voorbij zien komen! Je vindt het leuk om af en toe eens contact te zoeken of in het forum rond te snuffelen, maar een echte kenner ben je (nog) niet. Wellicht komt dat doordat je je vooral met een select groepje bezighoudt of omdat je een erg druk leven buiten Quizlet hebt!

Jij kent je mede-Quizletters niet zo goed! (83 x uitgekomen)

Jij bent nog niet zo lang op Quizlet of bent vooral met je eigen ding bezig. Je bent in ieder geval niet zo op de hoogte van de andere users. Wellicht zou het hartstikke gezellig zijn als je wat meer op de voorgrond zou treden! (:

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Marisha

    Ik ken me mede-Quizletters niet zo goed!

    7 jaar geleden
  • Quapo

    NEE! wij zijn ook nogal einzelgangers hier op Q ahhaa

    8 jaar geleden
  • Sophles

    Niet zo goed.

    Logisch ben hier ook nog maar twee weken
    Toch wou ik hem eens proberen

    8 jaar geleden
  • Wiarda

    Ha, ik ken mijn mede-Quizletters vanbinnen en vanbuiten. :'D Wel grappig dat ik tussen de de mensen van meeste pageviews stond. Sorry folks, zo populair ben ik niet. (krul) O, en om de vraag over Inge moest ik ook wel grinniken. Badeendjesobsessie. :')

    8 jaar geleden
  • lisareal

    Niet zo goed! Ik heb bij werkelijk elke vraag gegokt! Ik kom alleen op quizlet als ik een mailtje krijg van elke week welke quiz het meest populair was! Haha! :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?