Welke vechtster ben jij?

In een of andere fantasiewereld leven vier pittige meiden, die vechten voor hun rechten en dapper ten strijde trekken tegen het kwaad...
Mooi verhaal, maar wie zou jij dan zijn?

Mogelijke uitkomsten

Yuan (45 x uitgekomen)

Haar donkere, diepbruine ogen kijken recht in die van jou en proberen je te doorgronden, zoals ze altijd doet.
Ze zegt niet veel, wat ze zegt is betekenisvol, en of ze nu praat of niet, ze observeert altijd. Ze heeft je door wanneer jij jezelf nog niet eens door hebt. Ze toont amper emoties en haar doeleinden zijn vaak onbekend. Ze werkt alleen. Alleen, met haar twee lange, vliegensvlug bewegende, glimmende zwaarden. Geen zwaarden, dan misschien messen.
Yuan is een serieuze, ambitieuze perfectionist die het hoofd vrijwel altijd koel weet te houden. Ze heeft steil, zwart haar dat helemaal tot op de onderrug loopt, donkerbruine ogen, katachtige trekjes en wat weg van een soort ninja. Haar element is aarde: ze gedraagt zich kalm, nuchter, eerlijk en zelfverzekerd.

Ilona (46 x uitgekomen)

Ze schreeuwt naar je alsof ze je het liefste doof had en geniet lachend van dit moment. Haar golvende blonde haren in de wind maken het beeld compleet en als je goed kijkt, zie je wat glinsteren haar lichtbruine ogen.
Met haar sabel kan ze af en toe net iets te dreigend overkomen, zelfs als het niet de bedoeling is. Ze lijkt onverschrokken en haar energie onuitputtelijk. Haar drukte richt ze naar buiten en hoewel ze vaak, bij wijze van spreken, hevige vuren kan veroorzaken, lukt het haar wel degelijk om sociaal te zijn en min of meer goed in de groep te liggen. Ze kan immers erg gezellig zijn wanneer ze in een goede bui is. Maar pas op, wanneer ze chagrijnig is moet je zo ver mogelijk uit de buurt blijven. Haar stemmingswisselingen lopen van hier tot Tokio.
Ilona is net een soort piraat. Maar nog meer een soort schreeuwlelijk. Ze is erg impulsief, chaotisch en druk, en een echte aandachtstrekker.

Willy (42 x uitgekomen)

Ze lacht je zachtjes toe, richt haar pistolen op je, en begint dan plotseling een verhaal over de leegheid van lucht.
Ze heeft misschien wel iets weg van een soort cowboy of cowgirl... Maar dan wel een heel vreemde. Het dromerige gedrag zou er eigenlijk niet zo bij passen, maar misschien heeft het in dit geval wel juist iets toe te voegen.
Fancy pistolen, dagdromen, blauwe ogen en kort, romig, witblond haar horen allemaal bij Willy. Haar element is lucht en niet zonder reden. Ze is redelijk simpel en nuchter, maar kan tegelijkertijd tamelijk zweverig zijn. Ze brengt dat wel naar de buitenwereld en gedraagt zich vaak een beetje extravert.
Waarschijnlijk ziet de wereld vanuit Willy's ogen er heel anders uit dan de wereld die je zelf gewend bent.

Luce (77 x uitgekomen)

Kijk eens in haar ogen, dan merk je dat je niet meteen kan vertellen welke kleur het is. Zo is zij zelf ook, dus onderschat haar niet. Ze kan schattig lijken, maar zal fel zijn als het nodig is.
Creatief, vriendelijk, sociaal, een beetje introvert... Klinkt lief, toch? Zeker. Maar onderschat Luce niet, want ze kan flink stralen wanneer ze een boog en pijlen in haar handen heeft. Ze richt haar pijlen echter niet zomaar op je, enkel als ze er zeker van is dat je schuldig bent. Haar bruine haar raakt nog net niet haar schouders, haar ogen hebben een mengelmoes van kleuren, en water is haar element te noemen. Ze is sociaal en misschien wat gevoelig, maar weet altijd toch rechtop te blijven staan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • OosterEiland

    Luce, het dromerige van Willy past ook bij mij.

    8 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Nice (flower)

    8 jaar geleden
  • VampireMouse

    gehehhe ik ben mezelf XD!!! (ilona)
    al heb ik rood/blond lang haar en blauwe ogen :P
    vind ik leuk!

    leuke quiz!
    x
    x

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Yuan maar Luce past ook wel bij me

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    Willy :D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?