Wie ben jij van Lab Rats?

Ik vind Lab Rats een super leuke serie! Jij ook? Ik vroeg me al heel lang af op wie ik het meest leek. Dus ik heb een quiz ontworpen. Wordt niet boos als jou uitkomst niet correct is, want het kan ook anders zijn. Veel plezier!(doeg)

Mogelijke uitkomsten

Bree (32 x uitgekomen)

Jij bent snel en lenig! Je houdt van je broers, ook al kunnen ze wel flink irritant zijn! Je verlangt naar een leven vol feesten, vrienden en liefde, maar je doet ook je plicht als een bionische superheld. Jij bent BREE!

Adam (6 x uitgekomen)

Jij bent als eerste geboren van de drie! Je bent erg sterk en best wel knap, maar niet zo slim. Eerst heette je object A, maar meneer Davenport heeft je toch Adam genoemd. Jij bent ADAM!

Chase (8 x uitgekomen)

Jij bent Chase! Jij bent als laatste geboren en daarom begint je naam met de C. Je bent vaak de missieleider, en jou kracht is superzintuigen en superintelligentie. Jij bent gewoon helemaal...CHASE!!!!

Leo (29 x uitgekomen)

Jij bent Leo. Vaak een beetje een brokkenpiloot en niet zo groot. Maar dat geeft niet. Je bent erg grappig en geeft veel om je familie. Jij bent....LEO!!!!

Eddy (1 x uitgekomen)

Jij bent het slimme huissysteem! Je beledigt graag mensen, behalve je maker Donald Davenport. Diep vanbinnen hou je toch van de kinderen, maar je zal het nooit toegeven. Jij bent...EDDY!

Donald Davenport (8 x uitgekomen)

Jij bent de beroemde uitvinder Donald Davenport! Jij bent slim, vriendelijk en grappig. Je houdt veel van je familie, maar je houdt toch het meeste van jezelf en dat laat je merken ook door heel veel op te scheppen. Je bent de vader van Adam, Bree en Chase, en de stiefvader van Leo. Je hebt ook Eddy ontworpen, dus je bent ook een soort van vader van hem. Jij bent... DONALD!!!!!

Thasha (14 x uitgekomen)

Jij bent lief, romantisch, mooi en enthousiast. Je bent de moeder van Leo en de stiefmoeder van Adam, Bree en Chase. Eerst vond je het drie keer niks dat drie kinderen en Eddy in je huis woonde, maar uiteindelijk ben je toch erg aan gehecht en ben je een soort moeder voor ze. Je houdt meer van je familie dan van wat dan ook. Jij bent...THASHA!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Jayda

    Tasha. Maar ik ben niet volwassen!

    7 jaar geleden
  • Zwemlover

    adam maar ik ben een meisje

    8 jaar geleden
  • AlphaBetaOmega

    Bree, wie is dat ? Ik ken het niet, maar wilde gewoon deze quiz doen :s

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?