SLIJMBAL~toverdranken

Er zijn binnenkort weer SLIJMBAL examens. Wil jij weten of jij het examen toverdranken haalt?
Doe dan deze quiz!!!

SUCCES!!

bijles S.L.I.J.M.B.A.L.:
Professor Slakhoorn
slakhoorn@slakker.hw
In de Grote Zaal/kamer 22/Slakkerhuis

Mogelijke uitkomsten

U~Uitmuntend (9 x uitgekomen)

Jij bent heel goed in toverdranken!! Jij kent alle drankjes en bereidingswijzes uit je hoofd, je zou docent kunnen worden! Het is een van jouw beste vakken. Een U is het hoogste, gefeliciteerd!

B~Boven verwachting (10 x uitgekomen)

Jij bent best goed in toverdranken! Je haalt een B! Jij maakt graag een brouwsel. Theorie is niet jouw sterkste punt. Maar door jouw praktijk haal je het examen makkelijk!

A~Acceptabel (15 x uitgekomen)

Jij haalt een A! Toverdranken is niet jouw beste vak, maar toch scoor je voldoende! Waarschijnlijk hoef jij ook niet hoger, of misschien wel. Je weet er best wat over, maar niet Uitmuntend of Boven Verwachting.

S~Slecht (7 x uitgekomen)

Jij bent niet zo goed in toverdranken. Een S is net onvoldoende. Waarschijnlijk verdiep jij je er niet echt in. Als je dat iets meer doet, haal je misschien een A. Maar dit is ook prima, toch?

D~Dieptreurig (0 x uitgekomen)

Jij bent niet goed in toverdranken! Jij scoort onvoldoende. Je vindt het moeilijk en weet er niet veel vanaf. Het hoeft voor jou ook niet. Het is niet het laagste!

Z~Zwakzinnig (6 x uitgekomen)

Jij bent HEEL SLECHT in toverdranken. Sorry, maar je bakt er niks van. Je weet er niet veel over. Je haalt een dikke onvoldoende, dus dat is niet zo positief... Maar misschien ben je beter in andere vakken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?