Welk karakter uit Teen wolf ben jij?

Ben je een Teen wolf fan? Dan wil je vast wel weten wie jij zou zijn.......

Mogelijke uitkomsten

Scott McCall (28 x uitgekomen)

Jij bent Scott McCall. Je bent een dappere alfa. Je doet alles voor je vrienden. Je beste vriend is Stiles Stilinski. Je bent een sterke weerwolf!

Stiles Stilinski (11 x uitgekomen)

Jij bent Stiles Stilinski! De grappenmaker en slimme gast uit Teen wolf! Je bent gehecht aan je computer en bent heel nieuwsgierig. Je staat altijd klaar voor je vrienden!

Derek Hale (0 x uitgekomen)

Jij bent Derek Hale! Je bent ook een dappere alfa, net als Scott McCall. Je doet alles om een sterke groep te krijgen en staat sterk achter al je besluiten.

Lydia Martin (126 x uitgekomen)

Jij bent Lydia Martin. Jij bent een dapper meisje. Je bent imuum voor het gif van de kanima, een reuzereptiel. Je bent super knap en hebt een speciale gave om alles voor je te zien en om te voelen wanneer er iets niet in orde is.

Allison Argent (19 x uitgekomen)

Jij bent Allison Argent! Je bent een lief, mooi meisje die goed is met pijl en boog en alles doet om haar familie te beschermen. Je hebt een knipperlichtrelatie gehad met Scott McCall.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Fadedd

    LYDIA!

    8 jaar geleden
  • Chantilly

    Allison <3

    8 jaar geleden
  • WeeabooTrash

    je zou meer karakters moeten toevoegen ook van seizoen 5 dat is veel leuker maar voor de rest is het een leuke quiz hou van teen wolf haha!

    8 jaar geleden
  • AlphaBetaOmega

    Lydia! Nice

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?