welke kleur kaas ben jij

NEE! IK GA GEEN UITLEG GEVEN!!! JE MOET DEZE QUIZ GEWOON DOEN!!!!!

Mogelijke uitkomsten

paarse kaas (10 x uitgekomen)

jij bent paarse kaas! wacht... is dat een paarse koe??? oh kom op zeg, JOOST, WAT HEB IK JE NOU GEZEGD!!! JE MOET KAZEN LATEN ZIEN GEEN KOEIEN!!!

blauwe kaas (29 x uitgekomen)

jou kaassoort is blauw, nee wacht wit met groen, JOOST!!! HEB JE NOU ALWEER EEN VERKEERD PLAATJE OPGESTUURD??? WEET JE ÜBERHAUPT WEL HET VERSCHIL TUSSEN BLAUW EN WIT MET GROEN???

groene kaas (18 x uitgekomen)

je ziet helemaal groen...ehhm huh? hier is iets misgegaan... JOOST HET IS NIET DE BEDOELING DAT JE HET JUISTE PLAATJE LAAT ZIEN!! NU HEB IK GEEN REDEN OM BOOS OP JE TE ZIJN!!!! HEB JE ENIG IDEE HOEVEEL KIJKCIJFERS DAT ONS GAAT KOSTEN???

oranje kaas (10 x uitgekomen)

jouw innerlijke kaas is oranje... momentje, JOOST WAT IS ER TOCH MIS MET JOU??? ORANJE KAAS!!! DAT IS MET EEN K!!! ALS IK EEN ORANJE VAAS HAD GEWILD HAD IK DE QUIZ WEL ANDERS GENOEMD!!!!

rode kaas (9 x uitgekomen)

jij bent een rode ..., ok? ehhm HELP, ehm ga maar even weg bij de computer en bel de politie of zoiets want dit hoort hier niet te zijn.. ehhhm, HELP JOOST, HIER IS EEN BABYBEL... ehhm, KUN JE HEM WEGHALEN??sorry ik weet echt niet wat er is gebeurt maar we moeten zo snel mogelijk een nieuw plaatje vinden... ehhm, JOOST? JE KUNT HEM NIET WEGKRIJGEN??? oh , nee, ze worden te sterk... ok? je moet nu zo snel mogelijk iedereen die kent waarschuwen voordat het te laat is... ehm wij trekken ons in de tussentijd even terug in onze persoonlijke... euhm... bunker.... ehm....ok? ik moet nu gaan.. ehh ik ben hier niet helemaal op voorbereid... vergeet niet iedereen te waarschuwen!! IEDEREEN VLUCHT NU HET NOCH KAN!!! BABYBEL NEEMT DE WERELD OVER!!!!

roze kaas (9 x uitgekomen)

roze kaas is wat jij bent... hmm...JOOST, DAT IS EEN SPONS!! WAT? NEE!!! EEN SPONS IS GEEN SOORT GATENKAAS!!! WAAR HEB JIJ OP SCHOOL GEZETEN???

bruine kaas (3 x uitgekomen)

JOOST!!! KAAS IS NIET VAN KARTON GEMAAKT!!!!

gele kaas (10 x uitgekomen)

geel is helemaal jouw kleur... oh nee, nee nee nee NEEEE JOOST!!! IK ZEI GELE KAAS, NIET SCHELE KAAS!!! WAT GAAT ER TOCH ALLEMAAL OM IN JOUW HOOFD???

zwarte kaas (20 x uitgekomen)

JOOST, MOET JE 'NS HOREN
kaas (de; m; meervoud: kazen)
1(stofnaam) voedingsmiddel, uit melk bereid, al of niet gekruid; hij heeft er geen kaas van gegeten hij heeft er geen verstand van
2(voorwerpsnaam): een kaas van vijf kilo
ZIE JE DAAR OOK MAAR ÉÉN KLEINE HINT NAAR STOELEN????

witte kaas (8 x uitgekomen)

jij lijkt helemaal op dat plaatje hierboven... JOOST, WAAR IS HET PLAATJE?? WAT ZEG JE??? ALS JE GEEN PLAATJE LAAT ZIEN KUN JE HET OOK NIET FOUT DOEN???? OH, KOM OP JOOST, ZO WERKT HET NIET!!! HOE LANG WERK JE HIER NU AL?????

gouden kaas (19 x uitgekomen)

JOOST, GOUDEN KAAS, NIET GOUDA KAAS!!! HEB JE GEEN OREN OFZO???

beige kaas (0 x uitgekomen)

oké, ik stop, dit is echt gewoon te erg JOOST, ik dacht dat je niet verder kon zinken maar dat deed je toch, dus ik stap op, je regelt het maar in je eentje... DOEI JOOST

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • HeilenaLipperts

    Joostje toch ;-p Rode kaas!!

    8 jaar geleden
  • Growl

    XD geniaal dit XD

    8 jaar geleden
  • Meride

    Ik moet kotsen van de eerste kaas(cool)

    8 jaar geleden
  • QWERTYUIOP00

    Groene kaas,
    Geniale quiz. xD
    Kudooooooo

    8 jaar geleden
  • KidouYuuto

    Omg geweldige quiz

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?