Bij welke commissie pas jij het best?

Wil je je inschrijven voor een commissie, maar weet je nog niet zo goed welke? Maak deze quiz om te kijken welke commissie bij je past.
Deze quiz is voor de leuk en staat volledig los van je aanmelding.

Mogelijke uitkomsten

DJ-commissie (25 x uitgekomen)

De discotheekcommissie of DJ-commissie verzorgt de muziek op schoolfeesten. We zetten hiermee de sfeer op de feesten zodat iedereen helemaal los kan gaan. Bij de discotheekcommissie leer je hoe de DJ-booth moet opbouwen en hoe je met alle apparatuur omgaat. Heb jij er altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dit is je kans! Geen ervaring? Geen probleem, je krijgt een echte DJ-cursus en zult alles leren!

Loungecommissie (91 x uitgekomen)

De loungecommissie bouwt de lounge tijdens schoolfeesten op- en af en regelt alles wat hier gebeurt. We hebben een supergezellige groep en het is altijd erg leuk om de lounge zelf te mogen “ontwerpen”. Vind jij het leuk om extra sfeer te geven aan een schoolfeest en ben je creatief? Dan is de loungecommissie echt jouw ding!

Barcommissie (21 x uitgekomen)

Bij alle feesten en activiteiten op het SMC staat de barcommissie klaar om een ieders dorst te lessen. We voorzien iedereen van frisdrank, maar ook van hapjes tijdens de party’s en de lounges. Tijdens feesten betaal je met drankbonnen die bij de ingang gekocht kunnen worden.

Lichtcommissie (27 x uitgekomen)

De lichtcommissie houdt zich al jaren lang bezig met het organiseren van allerlei activiteiten, van live acts tot discofeesten. We verzorgen bij elk evenement op het St Michaël College het licht. We zijn altijd druk bezig om te zorgen dat iedereen kan zien met wie hij of zij aan het dansen is of om te zorgen dat degene op het podium goed in het spotlicht staat. Met de hoeveelheid aan apparatuur die wij hebben ziet elke activiteit er goed uit.

Filmcommissie (15 x uitgekomen)

De filmcommissie organiseert de succesvolle en spannendste filmnacht van het jaar. 12 uur lang, van acht tot acht films kijken, wie wil dat nou niet? De filmcommissie is meer dan alleen die twaalf leukste uren van het schooljaar. We zijn weken van te voren bezig om de leukste films uit te zoeken met behulp van de leerlingen, de lekkerste hapjes te bereiden en de gezelligste sfeer te creëren. Het lukt elk jaar weer om een steeds leukere en betere filmnacht te organiseren voor alle leerlingen van klas 1 t/m 6. Deze fenomenale activiteit mag je niet missen, want wie kan nou zeggen dat hij ’s nachts in de school is geweest en de beste films van dit moment heeft gezien in verschillende zalen op school? Dus zorg ervoor dat je erbij bent en vergeet je slaapzak niet.

SMCExtra (48 x uitgekomen)

De Smcextra-commissie zorgt ervoor dat alle activiteiten vereeuwigd worden. Door foto’s en filmpjes te maken tijdens de activiteiten én deze later de plaatsen op facebook stellen we jou in staat dat ene leuke schoolfeest nog eens te herbeleven, maar dat is niet het enige dat we doen. Zo zijn we verantwoordelijk voor promotiemateriaal van de activiteiten en het publiceren van nieuws. Ook zorgen we, d.m.v. beamers, voor een extra dimensie tijdens de activiteiten. Daarnaast zorgt SMCextra ook voor de enquêtes.

Muziekcommissie (15 x uitgekomen)

De muziekcommissie organiseert ieder jaar twee activiteiten op het St. Michaël College. In november organiseren ze een muziekavond genaamd 'Candle Light'. Op deze avond wordt akoestische muziek gemaakt door leerlingen van school. Het is altijd een gezellige, sfeervolle avond, met kaarslichtjes door heel de aula. In april organiseren we ook een muziekavondje, maar dan compleet anders. Het is niet meer akoestisch, maar juist elektrisch. Dat is het welbekende 'Michael Live'. Omdat we veel muzikaal talent op onze school hebben, is dit ieder jaar weer een geslaagde avond. Deze avonden zijn hier ieder jaar natuurlijk niet zomaar. Er moet veel van tevoren en op de avond zelf worden geregeld. Ondanks dit vele werk is het ieder jaar weer erg leuk! Je leert veel mensen kennen en je komt veel talenten tegen. Aan het eind van de avond wordt er nog even met de hele organisatie geëvalueerd. We drinken nog even gezellig wat (nadat er is opgeruimd natuurlijk) en maken nog een groepsfoto. Dan ga we naar huis en verheugen ons alweer op het volgende feest.

Sociale commissie (4 x uitgekomen)

De sociale commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van drie projecten: de sinterklaasactie, de brownie-actie en de pannenkoekenweek.

Party commissie (10 x uitgekomen)

De partycommissie is hét creatieve brein achter de schoolfeesten. Wij bepalen de thema’s, welke versiering er komt en waar! Vind jij het leuk om extra sfeer te geven aan een schoolfeest en ben je creatief? Dan kun jij in deze commissie jouw ideeën waar maken.

Algemene commissie (34 x uitgekomen)

Bij de algemene commissie kan je overal helpen tijdens de opbouw. Deze commissie is vooral leuk voor mensen die van variatie houden.

Snack commissie (13 x uitgekomen)

Natuurlijk is een drankje nog lekkerder met een snackje erbij. De snacks zijn meestal gebaseerd op het thema van het schoolfeest en het kan bijvoorbeeld bestaan uit snoep, chips, ijs of soms zelfs uit suikerspinnen, zodat er bij elk schoolfeest een toepasselijk versnapering aanwezig is.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?