Wat vind jij van de FF gevulde top?




Ik heb helemaal niets tegen One Direction, 5sos, Tokio Hotel, en al die andere mensen en bandjes waar ik de naam niet van weet (als je je beledigd voelt omdat jouw idool er niet bij staat, of er hem gewoon graag bij wil hebben, stuur me een berichtje of laat een reactie achter en ik zet hem erbij!),

maar toch merk ik wel dat er bijna altijd fanfiction in de top staat, en haast geen OP's. Natuurlijk is dit geen wereldramp, maar Quizlet is een verhalensite en dus ook een site voor OP's.

Vul deze paar vragen in en laat me (zo) weten hoe jij erover denkt! Misschien kunnen we een story in elkaar zetten met een soort van lijst (inclusief flaptekst) voor verhalen (OP's), of misschien iets breder trekken en deze Q's bookstore onder de aandacht brengen! Deze Q bookstore zal over alle (soorten) verhalen gaan.

____

Ik wil nogmaals herhalen dat ik niets tegen fanfiction heb! Ik heb zelf ook een fanfiction op Q staan. Het is meer een idee om óók OP's meer onder de aandacht te brengen. Het doel van deze quiz is om te kijken of meerdere mensen deze mening delen en hoe ze hier tegenover staan en of ze hier misschien ideeën voor hebben.

Neem ook een kijkje bij het forum

Mogelijke uitkomsten

Goed idee! (52 x uitgekomen)

Jij bent wel voor. Laat me weten hoe je over mijn ideeën denkt, of je misschien zelf nog ideeën hebt en reageer misschien gewoon om iets leuks achter te laten.

Niet zo een goed idee! (10 x uitgekomen)

Jij vindt dit toch niet zo'n goed idee. Geen probleem! Laat me weten wat je er stom aan vindt, en misschien iets wat je een beter idee lijkt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Tomlinsbear

    Ik sluit me aan bij lUcOzAdE

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Ja. Spijker op de kop.
    Ik zou hier veel actiever zijn als het JB en One Direction gehalte lager was (ik kots er een beetje van, maar dat moet ik niet te hard roepen op een site als Q anders wordt ik gelyncht :C) en dat goede OP's minder schaars waren. Helaas niets aan te doen denk ik.


    Ik kan niet heel goed tegen boyband fanfics, ik schrijf zelf ook fanfictions, maar dat is over andere verhalen en daar kan ik beter tegen. Maar zoals MALIK93 zegt is er met de kudo- top weinig aan te doen, tenzij we een team beginnen dat spontaan op de kudo knop bij OP's drukt. Zelf vind ik het trouwens ontzettend jammer dat de OP's zo weinig aandacht krijgen, maar onder andere SOTY zorgt ervoor dat dat toch enigszins in balans komt.
    Toch vind ik het de moeite waard en wil ik het proberen.

    8 jaar geleden
  • HeilenaLipperts

    Het is jammer dat mensen die creaties verzinnen met eigen gefabriceerde universa zo onbekend zijn. Ik bedoel, er zijn hele sites gericht naar die fanfiction soort verhalen, zelfs buiten de befaamde FanFiction.net zijn er wel te vinden. Maar dit is een schrijfsite in het algemeen, er moet geen reden bestaan om op andere universa te leunen voor succes. Maar toch gebeurt dit. Neem het wel niet verkeerd op, ik heb compleet niets tegen x Readers, romantische verhalen, of iets in die aard. Maar ik heb er wel iets tegen wanneer het een site overneemt, de succes van andere stories verhindert en het overal in mijn gezicht wordt gedrukt.

    8 jaar geleden
  • Patholoog

    Mijn mening wordt precies verwoord door MALIK93.

    8 jaar geleden
  • awsten

    Ik ben het eens met de drie reacties onder me, hoewel ik zelf voornamelijk fanfictie schrijf en lees :3.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?