Wie uit Harry Potter ben jij?

Wie uit Harry Potter ben jij? Misschien heb je jezelf die vraag wel eens gesteld. Ben jij Harry, Sirius of misschien wel Belatrix van Detta. Nu heb je de kans om erachter te komen.

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (0 x uitgekomen)

Jij bent Harry Potter. Jij hebt door een vreselijke tragedie je ouders verloren. Jij bent voorbestemt om Heer Vodemord te vermoorden of zelf te sterven. Jij bent altijd te vinden bij je twee vrienden. Jij bent de uitverkorenen.

Ron Wemel (2 x uitgekomen)

Jij bent Ron (Ronald) Wemel. Jij woont samen met je ouders, je vijf broers en je zusje in het nest. Jij bent de beste vriend van Harry Potter. Jij bent niet zo handig en ook niets de slimste. Gelukkig is je vriendin Hermelien dat wel. Jij vindt Hermelien wel leuk, geen zorgen het is wederzijds l.

Hermelien Griffel (13 x uitgekomen)

Jij bent Hermelien Griffel. Jij bent de slimste heks van jou generatie. Jij bent koppig en het een sterke mening. Jij bent de beste vriendin van Harry Potter. Je helpt hem graag. Je bent dol op katten, vooral op je eigen Knikkenbeen. En dan heb je nog die Ronald Wemel je vindt hem eigenlijk wel leuk. Maak je geen zorgen het is wederzijds.

Ginny Wemel (3 x uitgekomen)

Jij bent Ginny Wemel. Jij bent mooi en sterk. Jij woont samen met je ouders, Ron, Fred, George, Persy, Bill en Charlie in het nest. Jij hebt een sterke wil en bent niet iemand die terug deinst voor een gevecht. Jij hebt een oogje op Harry. Maak je geen zorgen jullie toekomst ziet er mooi uit.

Marcel Lubbermans (3 x uitgekomen)

Jij bent Marcel Lubbermans. In het begin van de avonturen van Harry, Ron en Hermelien speel jij nog niets zo'n grote rol. Maar in de loop van hun avonturen kun je jou zien groeien. Jij gaat nog een hele belangrijke rol spelen in deze avonturen. Maar dat is niet het enige waar je om geeft jij hebt een oogje op Loena Leeflang. Maar wacht niet te lang met het tegen haar te zeggen want de tijd gaat snel voorbij.

Loena Leeflang (9 x uitgekomen)

Jij bent Loena Leeflang. Jij wordt gepest door een heleboel kinderen, omdat je een beetje anders bent en jezelf durft te laten zien. Jij oogt niet zo slim of interessant. Maar dat is alleen de buitenkant. Jij wilt de vrienden die je hebt graag helpen. Je bent één van de grooste vrienden van Harry Potter. Heb je trouwens al een keertje gekeken naar Marcel Lubbermans?

Draco Malfidus (1 x uitgekomen)

Jij bent Draco Malfidus. Jij bent een echte Zwaderaar en gewent dat er naar je geluisterd wordt. Jij hebt je slaafjes Korzel en Kwast. Zij knappen jou vuile klusjes op en jij denkt voor hun. Jij bent vanaf de eerste dag dat je naar Zweinstein ging de grootste vijand van Harry Potter. Jij wordt gemanipuleerd door je vader. Maar aan het eind van Harry's avonturen mer je dat Harry Potter niet eens zo slecht is.

Albus Perkamentus (1 x uitgekomen)

Jij bent Albus Perkamentus. Jij bent het het schoolhoofd van Zweinstein en de beste tovenaar aller tijden. Jij bent één van de weinigen die Marten Vilijn (Heer Voldemort) echt heeft gekend.
Jij bent als een vader voor Harry. En je probeert hem zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Jij plant zijn en je eigen toekomst zorgvuldig. Zelfs de manier waarop je gaat sterven. Jij weet precies wie je kan vertrouwen en wie niet. Maar zelfs jij maakt fouten maar dat is heus niet erg. Jij bent bereid alles te geven voor Harry.

Severus Sneep (0 x uitgekomen)

Jij bent Severus Sneep. Door veel leerlingen wordt jij ook wel Proffesor Sneep genoemd. Jij geeft toverdranken en jij bent daar zelf ook zeer goed in. Maar jij wil al jarenlang docent Verweer tegen Zwarte Kunsten worden. In het zesde deel van e Harry Potter serie gaar die droom eindelijk in vervulling. Jij was ooit een dooddoener maar hebt daarna met gevaar voor eigen leven bij Voldemort gespioneerd. Wat veel mensen niet weten is dat jij heel lang de beste vriend van Lily(Harry's moeder) was. Jij bent altijd van haar blijven houden zelf toen ze al dood was.

Minerva Anderling (0 x uitgekomen)

Jij bent Minerva Anderling. Veel leerlingen noemen jou ook wel Proffesor Anderling. Jij bent erg streng maar ook een zeer goede lerares. Jij geeft Gedaanteverwisseling en bent daarnaast ook het afdelingshoofd van Griffoendor. Jij vind de toekomst van je leerlingen zeer belangrijk en je houd je daar ook vaak mee bezig.

Rubeus Hagrid (0 x uitgekomen)

Jij bent Rubeus Hagrid. Jij wordt door haast iedereen gewoon Hagrid genoemd. Jij sleutelbewaarder en terreinknecht van Zweinstein. Jij hebt een goede band met Harry Potter. In deel één van de serie haal jij Harry op en je brengt hem naar Zweinstein verder breng jij Harry ook de eerste keer naar het Verboden Bos. In deel twee geef jij een hint aan Harry:"Als je nog meer te weten wil komen hoef je alleen maar de spinnen te volgen.". In deel drie ben je voor het eerst leraar Verzorging van Fabeldieren. In deel vier laat je Harry de eerste opdracht van het Toverschool Toernooi. In deel vijf neem je je vijf meter lange broer Groemp mee het bos in. En in deel zeven vecht je me in de slag om Zweinstein en geef je een HOERA VOOR HARRY feestje.

Marten Vilijn/Heer Voldemort/Je-Weet-Wel/De Heer van het Duister (0 x uitgekomen)

Jij hebt vele namen. Je wordt voornamelijk Je-Weet-Wel genoemd. Maar de naam die je hebt in boeken en films is toch wel Heer Voldemort. Jij voert de Dooddoeners aan en jij bent de meest gevreesde tovenaar aller tijden. Toen jij Harry Potter probeerde te vermoorden ging dat niet zo als verwacht. In plaats van dat Harry Potter stierf stierf jij. Nou ja, je lichaam je geest overleefde het dankzij je Gruzelementen.

Bellatrix van Detta (11 x uitgekomen)

Jij bent Bellatrix van Detta. Jij bent de meest gezochte heks in de hele toverwereld. Jij bent na de val van Voldemort steeds aan hem trouw gebleven. Je moest daarvoor dan ook naar Askaban(de tovenaars gevangenis). Voldemort beloonde je erg en beschouwde je als zijn trouwste dienaar. Jij hebt heel wat erge dingen gedaan, qéén van de ergste dingen was het martelen van de Lubbermansen.

Dobby (1 x uitgekomen)

Jij bent Dobby de huiself. Jij bent in Harry Potter en de geheime kamer door Harry Potter bevrijd. Jij sterft als jij een poging doet om Harry, Ron en Hermelien te redden. "Hier rust Dobby een vrije elf"

Fred/George Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Fred/George. Jij runt samen met je tweelingbroer een Topfopshop. Met jullie is er altijd wel wat te lachen en jullie passen jullie altijd aan aan de situatie. In jullie 5de jaar gaan jullie van school en nemen jullie op een bijzondere manier afscheid die Dorothea Omber(docent Verweer tegen de Zwarte Kunsten in Harry Potter en de Orde van de Feniks) nog lang zal heugen. Fred komt helaas om in de slag om Zweinstein en George verliest zijn oor als hij probeer Harry veilig naar het Nest te brengen.

Sirius Zwarts (0 x uitgekomen)

Jij bent Sirius Zwarts. Jij hebt dertien jaar onterecht in Askaban gezeten. Jij werdt beschuldigt van verraadt van de Potters aan Heer Voldemort. De werkelijke dader was Peter Pippeling. Die zijn eigen dood in scène zette. In Harry Potter en de gevangene van Askaban probeer jij samen met Remus Lupos een eind te maken aan Pippelings leven. Pippeling ontsnapt en je moet weer vluchten. Wel vertel jij Harry dat jij zijn peetvader bent en dat je zo snel mogelijk weer terug zal komen. In Harry Potter en de Orde van de Feniks sterf jij als jij Harry probeert te redden van een dooddoeneraanval. Je wordt verlamd door Bellatrix van Detta, je valt door een stenen poort en reist gelijk naar het dodenrijk. Wel roept Harry jou, Lily(Harry's moeder), James(Harry's vader), en Remus Lupos in de Relieken van de dood nog een keer op om hem te vergezellen naar het Donkere Bos voor hij de conversatie aangaat met Heer Voldemort.

Lucius Malfidus (0 x uitgekomen)

Jij bent Lucius Malfidus. De vader van Draco Malfidus. Jij hebt een belangrijke baan op het Ministerie van Toverkunst. Na de terugkeer van Heer Voldemort maak jij twee grote fouten daardoor ben je op eens geen belangr

Dorothea Omber (2 x uitgekomen)

Jij bent Dorothea Omber. Jij bent docent Verweer tegen zwarte Kunsten in Harry Potter en de Orde van de Feniks. Jij bent door Droebel op Zweinstein geplaatst om Zweinstein in de gaten te houden en de leerlingen te laten geloven dat Heer Voldemort niet is terug gekeert. In het begin van het jaar stuur jij twee Dementors naar Kleinzanekum(het dorpje waar Harry woont). Jij mag Harry Potter absoluut niet.

Jammerende Jenny (0 x uitgekomen)

Jij bent Jammerende Jenny. Het meisje dat ooit werdt gedood door de Basilisk uit de geheime kamer. Jij bent altijd in de meisjestoiletten blijven rondhangen. En jij hebt Harry meer dan eens geholpen.

Remus Lupos (1 x uitgekomen)

Jij bent Remus Lupos. Jij was Harry's leraar Verweer tegen zwarte Kunsten in Harry Potter en de gevangenen van Azkaban. Jij bleek een weerwolf te zijn en de beste vriend van Sirius Zwarts en James Potter. Daardoor moest jij Zweinstein verlaten. Jij hebt Harry onder andere geleerd hoe je een Patronus moet oproepen.

Rita Pulpers (1 x uitgekomen)

Jij bent Rita Pulpers. Jij werkte in Harry Potter en de vuurbeker voor de ochtendprofeet Jou verhalen kloppen nooit. Jij werkt met je fantasifeerveer en die maakt elk verhaal anders. Vooral over Harry strooi je leugens rond.

Carlo Kannewasser (1 x uitgekomen)

Jij bent Carlo Kannewasser. Jij doet net als Harry mee aan het Toverschooltoernooi. Helaas val je tijdens de laatste opdracht ten prooi aan Voldemort."Dood de tweede!"

Cho Chang (4 x uitgekomen)

Jij bent Cho Chang. Jij de eerste echte liefde van Harry. In Harry Potter en de Vuurbeker ben jij verliefd op Carlo Kannewasser. Als hij sterft wordt jij dan ook gek van verdriet. Dan wordt jij verliefd op Harry en hij is ook verliefd op jou. Alleen is de liefde niet voor heel lang want aan het eind van dat jaar ben ben jij alweer met een andere jongen.

Lily Potter (2 x uitgekomen)

Jij bent Lilly Potter. Jij bent de Moeder van Harry en de jonge liefde van Severus Sneep. Jij geeft je leven voor Harry en gebruikt je eigen lichaam als schild. Daarmee geef je Harry de kracht om te overleven. Jij bent in je vroegere jaren de beste vriendin van de jonge Severus Sneep. Harry komt hier achter als hij tijdens de slag om Zweinstein in de hersenpan van Albus Perkamentus naar de herinnering van Sneep kijkt.

Krinkel (0 x uitgekomen)

Jij bent Krinkel. Ook wel Proffesor Krinkel. Jij komt alleen voor in het eerste deel van de beroemde Harry Potter. Jij besluit Heer Voldemort te helpenom de Steen der Wijzen te pakken te krijgen. Helaas, je plan mislukt en dwarsboomt de jonge Harry de plannen van Heer Voldemort.

Peter Pippeling (1 x uitgekomen)

Jij bent Peter Pippeling. Jij hebt de locatie van de Potters aan Heer Voldemort veraden. En daar gaf jij Sirius de schuld van. Daarna woonde jij 13 jaar bij de Wemels als rat van Ronald Wemel. In Harry Potter en de gevangenen van Azkaban werd jij ontmaskert door Remus Lupos en Sirius Zwarts. Jij laat Heer Voldemort herreizen. Jij overlijd als jij Harry en Ron in leven wil laten.

Dwaaloog Dolleman (1 x uitgekomen)

Jij bent Alastor Dolleman. In de boeken sta jij ook wel bekent als Dwaaloog Dolleman vanwege je magische oog dat nooit maar een moment stilstaat. Jij wordt in Harry Potter en de Vuurbeker ontvoert door Barto Krenk Junior, die zich voordoet als jou door middel van wisseldrank. In Harry Potter en de Orde van de Feniks kom jij weer terug als belangrijk lid van de orde. In Harry Potter en de Relieken van de Dood breng jij Harry naar het Nest. Maar daar kom jij zelf bij om het leven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?