Hoeveel weet jij van paarden?

Als de naam van deze quiz je aantrekt, neem ik aan dat je van paarden houd. Maar hoe weet je nou of we wel voor een paard kan zorgen, hoe een paard zich voelt, of dat je klaar bent voor een dressuur proef?
Check snel deze quiz om er achter te komen!

Suc7 XD

Mogelijke uitkomsten

Super paarden kenner! (0 x uitgekomen)

Jij weet qua theorie haast alles van paarden! Maar in praktijk mag je het wel wat beter gebruiken. Je snapt niet dat als je zo veel van paarden weet, wat je mis doet in de praktijk. Maar je kunt het heus wel. ;)

Goed in omgang (2 x uitgekomen)

Jij weet wel hoe je voor een paard moet zorgen, ze zijn gek op je. Jij kunt ook als een kei rijden. Je moet er eens aan denken om mee te rijden met een wedstrijd...?

Kan beter... (9 x uitgekomen)

Jij weet qua theorie best wat van paarden af, maar in de praktijk... je moet echt wat beter je best doen, en denk er om, paarden kunnen voelen hoe jij je voelt, dus als je zenuwachtich bent, doen ze alleen maar vervelend en raken zij in paniek.

Gewoon NIET (4 x uitgekomen)

Sorry, maar jij weet nog laaaaang niet alles van paarden. Ik zeg niet dat je niks weet, maar misschien zijn paarden niet jouw bestemming. Maar heb je het gevoel van wel? Stay cool, en als je op paardrijles zit en je maakt fouten: daar leer je juist van, opmerkingen zijn er niet om je af te kraken, je word er juist alleen maar beter van ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Zapata

    Kan beter, maar waarschijnlijk kon je niet eens super paardenkenner krijgen xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?