Welke van mijn favoriete personages van de simpsons ben jij?

Ik heb een paar favoriete simpson-personages.
Welke ben jij? Test het hier!
Wil je deze quizen ook even doen:
http://www.quizlet.nl/quiz/413350/wie-van-de-vroegere-huisdieren-van-mijn-vader-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/413381/welke-band-heb-jij-met-je-kat/
http://www.quizlet.nl/quiz/413368/welk-pauwenras-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/413326/wie-ben-jij-van-futurama/
http://www.quizlet.nl/quiz/413307/wie-van-mijn-huisdieren-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/413118/welk-van-mijn-lievelingsdieren-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/412461/wie-van-de-familie-flodder-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/412002/welk-paardenras-past-bij-jou/
http://www.quizlet.nl/quiz/411763/hoeveel-weet-jij-van-the-simpsons/
http://www.quizlet.nl/quiz/411555/hoe-zou-jij-eruit-zien-als-siamees/
http://www.quizlet.nl/quiz/411465/welk-type-meisje-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/410709/welke-katachtige-ben-jij/
http://www.quizlet.nl/quiz/410696/algemene-kennisquiz/
http://www.quizlet.nl/quiz/410674/ben-jij-pure-melk-of-witte-chocola

Mogelijke uitkomsten

Marge Simpson (1 x uitgekomen)

Marge Simpson heeft lang opgestoken haar. Het kapsel is ontleend aan dat van de Bruid van Frankenstein in de gelijknamige film. Ze is huisvrouw, maar oefent in sommige afleveringen een beroep uit. Wanneer de rest van de familie of de stad iets doms van plan is, is ze vaak de enige die redelijk blijft. Ze gaat geregeld ten onder aan de stress van haar zware bestaan en haar bezorgdheid over haar gezin. Haar familienaam is Bouvier, net als die van first lady Jacqueline Kennedy. Ze draagt net als haar naamgenote couture van Chanel. De religieuze Marge is de stabiele factor in het labiele gezin.

Lisa Simpson (13 x uitgekomen)

Lisa Simpson is 8 jaar en het miskende genie. Ze is erg intelligent en sociaal geëngageerd voor haar leeftijd, maar daardoor ook vaak eenzaam. Ze heeft hetzelfde kapsel als Maggie. Lisa houdt van lezen, saxofoon spelen en is sinds de aflevering She of Little Faith een boeddhist.

Patty en Selma Bouvier (1 x uitgekomen)

Patty en Selma Bouvier zijn de cynische, kettingrokende zussen van Marge. Ze zijn bezeten door de televisieserie MacGyver en hebben een hekel aan Homer. Patty is lesbisch.

Snowball II (0 x uitgekomen)

Snowball is de naam van alle katers die de familie Simpson heeft gehad. Snowball I en Snowball II hebben een lange tijd bij de familie gewoond voor ze stierven. Snowball III en Snowball IV stierven in dezelfde aflevering, waarna Snowball V, een exacte kopie van Snowball II, zijn intrede deed. De familie besloot echter om Snowball V gewoon Snowball II te noemen, zodat op het einde van de aflevering alles weer zoals het oude was.

Groundskeeper Willie (1 x uitgekomen)

Groundskeeper Willie is de chagrijnige conciërge van de school. Hij is van Schotse afkomst en praat dan ook met een zwaar accent. Hij woont in een hutje achter het schoolgebouw. Heeft diverse rare hobby's, zoals het bespioneren van mensen met een camera of vet verzamelen voor tegen zijn pensionering.

Waylon Smithers (3 x uitgekomen)

Waylon Smithers, de trouwe assistent van Mr. Burns die niet openlijk over zijn (homoseksuele) gevoelens tegenover Mr. Burns praat. Zelf is Mr. Burns zich amper bewust van Smithers' gevoelens voor hem.

Charles Montgomery Burns (0 x uitgekomen)

Mr. Burns is de eigenaar van de kerncentrale van Springfield, en daarmee Homer Simpsons baas. Hij wordt altijd bijgestaan door zijn loyale bediende Waylon Smithers. Mr. Burns is de rijkste en meest invloedrijke inwoner van Springfield. Zijn vermogen wordt geschat op $16,8 miljard [2]. Hij gebruikt zijn fortuin voor allerlei duistere zaakjes en als vrijgeleide om te doen wat hij maar wil.

Mr. Burns is de antagonist van de serie en een karikatuur van kapitalistisch Amerika. Hij is gewetenloos en wil ten koste van alles en iedereen zijn rijkdom uitbreiden. Veel afleveringen draaien dan ook rond zijn demonische plannen die The Simpsons proberen te verhinderen. Zijn catchphrase is: "Excellent", terwijl hij zijn vingertoppen tegen elkaar houdt.

Momar (Moe) Szyslak (4 x uitgekomen)

Momar (Moe) Szyslak is de eigenaar en uitbater van Homers stamcafé Moe's Tavern. Homer beschouwt hem vaak als zijn beste vriend. Moe houdt zich vaak met louche zaakjes bezig, bijvoorbeeld in de aflevering "The Springfield Files", waarin hij een orka herbergt in zijn bar. Hij organiseert ook illegale weddenschappen. In de beginjaren van de serie was Moe steevast slachtoffer van telefoonspelletjes van Bart en Lisa. In de recente seizoenen wordt meer de nadruk gelegd op de eenzame, suïcidale kant van Moe. In "Bart-Mangled Banner" vertelt hij dat hij van Nederlandse afkomst is en loopt het café uit op een paar klompen. In "Bart's Inner Child" blijkt hij echter van Italiaanse afkomst te zijn.

Otto Mann (6 x uitgekomen)

Otto Mann is de schoolbuschauffeur van Springfield Elementary School. Hij is een grote nietsnut die meer geïnteresseerd is in heavy metal en drugs dan andere dingen. Op de een of andere manier krijgt hij het toch voor elkaar om de kinderen veilig op school te krijgen.

Edna Krabappel (2 x uitgekomen)

Edna Krabappel is Barts lerares. Krabappel is een gefrustreerde onderwijzeres die hopeloos aan een man probeert te raken, maar momenteel een relatie heeft met Ned Flanders, de buurman van de Simpsons. Ze haat Bart, die continu de klas op stelten zet. Ze heeft ook een hekel aan haar directeur, Seymour Skinner, maar ze heeft er al wel enkele relaties mee gehad.

Nelson Muntz (3 x uitgekomen)

Nelson Muntz, pestkop op Barts school. Hij plaagt en pest continu iedereen in zijn omgeving en lacht hen hierbij uit met zijn typische lach: "HA ha!"

Jimbo Jones, Dolph Timmerman en Kearney (4 x uitgekomen)

Jimbo Jones, Dolph Timmerman en Kearney zijn al wat oudere pubers die vaak de leerlingen op school pesten. Er wordt regelmatig gealludeerd op het feit dat Kearney al meerderjarig is: hij heeft zelfs een zoontje.

Milhouse Van Houten (5 x uitgekomen)

Milhouse Van Houten, vriendje van Bart. Hij draagt een bril met erg dikke glazen. Hij is zeer intelligent, maar ook vaak het slachtoffer van allerlei ongelukken en pesterijen. In sommige afleveringen wordt gesuggereerd dat hij homoseksuele neigingen heeft, terwijl andere afleveringen dan weer tonen dat hij verliefd is op Barts zus Lisa. Zijn ouders, Kirk en Luann, zijn sinds de aflevering "A Milhouse Divided" gescheiden in de serie.

Ralph Wiggum (0 x uitgekomen)

Ralph Wiggum is een personage uit de animatieserie The Simpsons. Zijn stem wordt gedaan door Nancy Cartwright.

Ralph is de zoon van politiechef Clancy Wiggum. Hij is vooral bekend om zijn absurde gedrag. Ralph is een beetje een buitenstaander, maar lijkt wel goed overweg te kunnen met onder anderen Bart, Lisa en Milhouse.

Professor John Frink (0 x uitgekomen)

Professor John Frink is een stereotiepe gekke professor die allerlei maffe uitvindingen doet. Hij is een parodie op de typetjes van komiek Jerry Lewis, wat vooral aan zijn rare stem te merken is. In één aflevering speelt Jerry Lewis zijn vader.

Ned Flanders (0 x uitgekomen)

Op het eerste gezicht lijkt Ned een wat sullige figuur vanwege zijn snor en bril en eeuwige trui met een witte hemd. Maar hij blijkt een zeer gespierde lichaam te hebben.

Comic Book Guy (1 x uitgekomen)

Comic Book Guy is de erg dikke uitbater van een stripwinkel. Hij is een erg intelligente man, maar drukt zich voortdurend in sarcastische kritiek uit. Hij rekent voor elk item dat hij verkoopt in zijn winkel een woekerprijs aan. Daarnaast heeft de man ook een obsessie met allerlei populaire cultuur- en cult-zaken, zoals strips, tekenfilms, films en televisieseries. In aflevering S16E08 stelt hij zich voor als Jeff Albertson. Hij is een groot fan van Star Wars en Star Trek.

Apu Nahasapeemapetilon (1 x uitgekomen)

Apu Nahasapeemapetilon is de optimistische Indische eigenaar van de supermarkt de Kwik-E-Mart. Hij stopt nooit met werken. Hij heeft in de aflevering "22 Short Films About Springfield" ooit 5 minuten vakantie genomen. Later trouwde hij via een gearrangeerd huwelijk met Manjula. Samen kregen ze een achtling, waardoor Apu regelmatig op de rand van een zenuwinzinking belandt.

Snake Jailbird (0 x uitgekomen)

Snake Jailbird, een crimineel die geregeld Apu Nahasapeemapetilons winkel overvalt en hierdoor in de gevangenis belandt. Hij ontsnapt vaak door Wiggums naïviteit en stommiteiten.

Fat Tony (1 x uitgekomen)

Fat Tony is een maffiabaas uit Springfield. Hij wordt steeds vergezeld door de gangsters Legs en Louie.

Squeaky Voiced Teen (0 x uitgekomen)

Squeaky Voiced Teen, een jongere wiens stem altijd overslaat. Meestal oefende hij allerlei slechtbetaalde baantjes uit die hij door zijn geklungel meestal weer verliest.

Dr. Julius Hibbert (0 x uitgekomen)

Dr. Julius Hibbert is de dokter en vriend van de familie Simpson. Hij is vooral bekend om zijn constante lachbuien, die zelfs voorkomen tijdens operaties, begrafenissen en wanneer hij slecht nieuws moet vertellen. Hij is waarschijnlijk de verloren halfbroer van Bleeding Gums Murphy.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • zwartepanter21

    Wat zijn ze toch leuk getekend

    6 jaar geleden
  • jesjuhx

    Edna xD verdient een kudo!!

    8 jaar geleden
  • XQuizGirlX

    Lang aan de uitkomsten gewerkt? het zijn er best veel :) ik ben Lisa Simpson DIt verdient wel een kudo! :D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?