Welke bizarre technologische gadget moet jij zeker eens proberen?

We zien constant gekke, ronduit bizarre uitvindingen passeren. In onze moderne samenleving zijn een groot deel van deze uitvindingen technologisch. Ben je benieuwd voor welke technologische gadget jij beter meteen naar de winkel kunt rennen? Welk snufje moet jij zeker eens aanschaffen, of op z'n minst geprobeerd hebben?


Ontdekt het hier!

Mogelijke uitkomsten

The Orvillecopter (17 x uitgekomen)

Voor zover gruwelijke en weerzinwekkende gadgets gaan, steekt ‘The Orvollecopter’ er met kop en schouders bovenuit.

De Nederlandse kunstenaar Bart Jansen besloot zijn overleden kat een meer memorabel afscheid te geven dan hem gewoon te begraven of hem op te laten zetten. In de plaats daarvan maakte hij van zijn snoezige kat – en ja, u leest het goed – een helikopter.

De kat heeft landingspoten op zijn buik en een rotor aan iedere poot om de vlucht mogelijk te maken.

Wearable LED lights (18 x uitgekomen)

Mode omvat alles, van bont tot metaal, maar kan ook LED-verlichting zijn intrede maken in deze industrie?

Het ‘LED Eyelash’ project probeert dit te verwezenlijken. Of je nu een fashionista bent of niet, Soomi Park’s draagbare LED-wimpers zullen u vast en zeker een onvergetelijke eerste indruk bezorgen.

Misschien denkt u dat deze lichtjes het beste geschikt zijn voor neon versierde etalagepoppen, maar Soomi Park gelooft dat het vooral geschikt is om het oog van de vrouw meer expressie te geven, zodat ze niet langer hoeven te vertrouwen op mascara of oogschaduw.

The Marriage-Hunting Bra (31 x uitgekomen)

Een nieuw type van functionele kledij dat uit Japan afkomstig is, de ‘Marriage-Hunting Bra’ (Konkatsu Bra), is ontworpen door Triumph International.

Als de tijd tikt en u ernaar uitkijkt om in het huwelijksbootje te stappen, kunt u als ‘marriage-minded’ vrouw deze bh bestellen. De LED display timer in het midden van het kledingstuk geeft een countdown weer, die aangeeft wanneer de vrouw in kwestie hoopt te trouwen.

De bh met witte kant is ook uitgerust met een ringenhouder, zakjes voor pennen en een officiële zegel voor wanneer de hint niet duidelijk genoeg zou zijn.

The Hapifork (36 x uitgekomen)

“Ik zal mijn dieet morgen beginnen.” Veel van ons hebben deze woorden al eens gebruikt (met weinig succes), maar een nieuwe, ietwat bijzondere gadget kan ervoor zorgen dat je eindelijk je doelen in verband met gezonder eten kunt bereiken.

De Hapifork is een slim stukje bestek, uitgerust met een bluetooth radio, sensoren en vibrerende motoren om je slechte eetgewoontes de kop in te drukken.

De vork detecteert hoeveel je eet, geeft een waarschuwing wanneer je te snel eet en zendt data naar een applicatie die de eigenaar kan gebruiken om op de hoogte gesteld te worden van hoeveel eten hij/zij consumeert. Het idee achter het ontwerp is dat men beter op zijn eetgewoontes gaat letten wanneer men ze bijhoudt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Grace

    oh god, die BH, volgens mij moet ik maar eens met mijn vriend gaan praten dan haha

    8 jaar geleden
  • Rubin

    The Hapifork. :p De meest nuttige uitvinding van die 4. Wat een vreemde dingen zijn die andere 3.. :')

    8 jaar geleden
  • 160917

    Hapifork

    8 jaar geleden
  • de4dkiller

    Eh, ik eet nogal veel, kom niet aan, dus die Hapifork is niet echt nodig, gehehehe.

    8 jaar geleden
  • Ristridin

    die bh,, een beetje akward, ik heb veeeeel liever die led dingen! supercool (puh)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?