Wie van Teen Wolf ben jij?


Wil je weten op wie jij van Teen Wolf het meeste lijkt? Doe dan snel deze quiz en kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

Scott McCall (8 x uitgekomen)

Jij bent Scott McCall! Je bent een 'True Alpha' ,doet er alles aan om je vrienden te helpen en de burgers van Beacon Hills te beschermen.

Stiles Stilinski (20 x uitgekomen)

Jij bent Stiles Stilinski! Jij bent nogal sarcastisch, je houd er van om mysteries op te lossen en je zal je leven wagen als dat betekend dat je je vrienden kan beschermen.

Derek Hale (27 x uitgekomen)

Jij bent Derek Hale! Jij komt vaak nogal bot over maar eigenlijk geef je gewoon veel te veel om anderen. Je bang dat als je dit laat zien dat de mensen die je dierbaar zijn je af worden genomen.

Jackson Whittemore (11 x uitgekomen)

Jij bent Jackson Whittemore! Je bent eigenlijk nogal al een klootzak, je laat niet graag zien dat je van iemand houd, maar als je dit wel doet dan doe je het goed en duidelijk. Je gedraagt je vaak alsof je heel wat bent maar eigenlijk ben je stiekem er onzeker en wil je hierom altijd bewijzen dat je net zo goed als niet beter dan de rest bent.

Liam Dunbar (9 x uitgekomen)

Jij bent Liam Dunbar! Je bent Scott's Beta. Je bent nog redelijk nieuw in de wereld van weerwolven, ook heb je nogal last van woedeaanvallen. Maar naast dat ben je net een puppy!

Allison Argent (29 x uitgekomen)

Jij bent Allison Argent! Je ben een meid met pit, je kan erg goed voor je zelf zorgen en laat dit ook duidelijk merken. Je doet je best om de mensen te beschermen die zich zelf niet kunnen beschermen, ook ben jij bereid om te sterven als dit betekend dat je iemand die je dierbaar is kan redden.

Isaac Lahey (0 x uitgekomen)

Jij bent Isaac Lahey! Je bent een jongen die zijn mening altijd duidelijk maakt, ook houd je er wel van om hier een daar een sarcastische opmerking te plaatsen, je bent erg loyaal en stelt niet graag iemand teleur.

Lydia Martin (20 x uitgekomen)

Je bent Lydia Martin! Je bent een badass Banshee. Je bent erg slim, ook al laat je dit niet altijd merken. Ook jij zal er alles aan doen om je dierbaren te beschermen.

Malia Tate [Hale] (1 x uitgekomen)

Jij bent Malia Tate! Je bent erg beschermend over de gene die jou dierbaar zijn, je hebt een hekel aan wiskunde [maar laten we eerlijk zijn wie niet?] en ook ben je een Cayote. Je berijpt mensen niet altijd en leeft een beetje in je eigen wereld met je eigen regels. Natuurlijk ben je ook echt een schat van een meid die altijd probeert het gene te doen wat goed is.

Kira Yukimura (1 x uitgekomen)

Jij bent Kira Yukimura! Je bent een kickass Kitsune! Je bent nogal verlegen en ook ben je erg onhandig. De combi van deze dingen zocht soms voor beschamende momenten, maar hé hebben we die niet allemaal? Jij zal ,net als de rest, er alles aan doen om de mensen van beacon hills te beschermen.

Danny Mahealani (0 x uitgekomen)

Jij bent Danny Mahealani aka iedereens fav !

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?