Welke Warrior Cat ben jij?

Je hebt vast wel eens van de Warrior Cats gehoord. Misschien lees je de boeken wel of ken je het niet zo goed. Als je deze quiz doet zal je gauw weten welke Warrior Cat JIJ bent!

Mogelijke uitkomsten

Vuurster (30 x uitgekomen)

Jij bent Vuurster, de dappere leider van Donderclan. Je bent de maat van Zandstorm en samen hebben jullie al twee kittens! Je beste vriend is Grijsstreep.

Grijsstreep (7 x uitgekomen)

Jij bent Grijsstreep, de sterke Commandant van de Donderclan. Je was de maat van Zilverstroom, een Rivierclan kat die helaas is overleden. Samen met haar heb jij twee kittens. Je beste vriend is Vuurster.

Zandstorm (8 x uitgekomen)

Jij bent Zandstorm! Jouw maat en beste vriend is Vuurster. Jij woont in de Donderclan en je hebt twee kittens!

Kwiklicht (5 x uitgekomen)

Jij bent Kwiklicht, een rode poes. Jij hebt samen met Braamklauw drie kittens en je hoort bij Donderclan. Jouw ouders zijn Vuurster en Zandstorm.

Loofpoel (6 x uitgekomen)

Jij bent Loofpoel, de medicijnkat van Donderclan. Jouw ouders zijn Vuurster en Zandstorm en jouw zus is Kwiklicht.

Stormstaart (5 x uitgekomen)

Jij bent Stormvacht, de zoon van Grijsstreep. Jij hebt samen met je zus Vederstaart in de Donderclan en de Rivierclan gezeten. Jij bent één van de zes katten die naar Middernacht moest reizen.

Vederstaart (8 x uitgekomen)

Jij bent Vederstaart, de dochter van Grijsstreep en de zus van Stormvacht. Jij bent de "zilveren kat" die een bergleeuw heeft verslagen. Helaas ben je daardoor in Sterrenclan gekomen. Je hebt ook nog in Donderclan en Rivierclan gezeten.

Zilverstroom (1 x uitgekomen)

Jij bent Zilverstroom, de mooie vriendin van Grijsstreep. Je was een Rivierclan kat, maar de geboorte van je twee kittens heeft je helaas het leven gekost. Je bent nu samen met Vederstaart in de Sterrenclan.

Hulstblad (0 x uitgekomen)

Jij bent Hulstblad, een jonge zwarte poes. Je bent de dochter van Braamklauw en Kwikpoot. Je broers zijn Leeuwenbles en Gaaienveder. Jullie zijn de drie katten die "de sterren in hun poten houden".

Leeuwenbles (3 x uitgekomen)

Jij bent Leeuwenbles, een oranje kater met dikke vacht. Jij bent de zoon van Kwiklicht en Braamklauw en de broer van Hulstblad en Gaaienveder. Jullie zijn de drie katten die "de sterren in hun poten houden."

Gaaienveder (2 x uitgekomen)

Jij bent Gaaienveder, de leerling-medicijnkat van Donderclan. Jij bent de zoon van Kwiklicht en Braamklauw en de broer van Hulstblad en Leeuwenbles. Jij was vanaf je geboorte blind, maar je wordt waarschijnlijk een goede medicijnkat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Blauwpoot

    Vuurster

    3 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Maar wel een leuke quiz en mooie tekeningen, dus een kudo!

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Stormstaart? Nee, absoluut niet (x Ik vind de Shadowclan de beste en de leukste clan, maar staat niet eens een kat tussen die in die clan (heeft) (ge) leeft

    8 jaar geleden
  • Scara

    Kwiklicht!
    Mooie tekeningen! Hard gewerkt! Kudo!
    Hulstblad vind ik super mooi!

    8 jaar geleden
  • silverhand

    vuurster

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?