Ben jij verliefd?

Wat als je het vermoeden hebt dat je verliefd bent maar het niet helemaal zeker weet? Nou, dan doe je deze quiz. xD

Mogelijke uitkomsten

Ja hoor, jij hebt het te pakken (34 x uitgekomen)

Geef het maar toe: Jij bent verliefd! Schrik niet te erg als je deze uitslag leest, en ga hem/haar niet negeren. Houd eerst nog een beetje afstand en denk na over hoe je dit het beste kan aanpakken. Als je er uit bent hoe je dit het beste kan aanpakken, moet je op hem/haar afstappen. Maar doe dan niet gelijk een liefdesverklaring, maar maak gewoon af en toe een praatje met hem/haar. Pas als je voelt dat het goed tussen jullie zit, zou ik eens een keertje zeggen dat je wel meer met hem/haar wilt, bijvoorbeeld een keer op date ofzo. Veel succes en hopen dat het goed voor je uitpakt!

Je twijfelt, maar bent het wel! (44 x uitgekomen)

Je wist het niet zeker, maar je bent het wel. Misschien weet je niet op wie, maar dat doet er niet toe. Geef het te tijd om te ontwikkelen. Als je er klaar voor bent stap je er gewoon op af. Als je al wel een oogje op iemand hebt, wacht dan niet te lang. Hij/Zij zal het toch ooit moeten weten, liever als je nog verliefd bent dan daarna. Laat het nooit door anderen zeggen of vragen, want dan is er grote kans dat hij/zij twijfelt, aangezien sommige mensen het leuk vinden om iemand die verliefd is voor gek te zetten. Dus gebruik niks als hulpmiddel, zoals whatsapp, mail of een tussenpersoon. Je kan wel weer een brief schrijven, dat maakt het weer wat persoonlijker. Veel succes met wat je er mee gaat doen!

Nee, sorry (9 x uitgekomen)

Jij bent niet verliefd, sorry. Je moet niks hebben van het persoon waar je bij deze quiz mee in je hoofd zat. Maar... voor jou gelden weer de geweldige regels van het single zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • inktzwart

    I'm in love! Ik moet met hem praten? Ay, dat wordt lastig, hij is getekend... ):

    8 jaar geleden
  • Scara

    Ik twijfel... Maar ben het blijkbaar wel ^-^
    Kudoooo

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?