Wie van Little Mix ben jij?

Voor alle Mixers hier, een quiz over Little Mix! (H)

Mogelijke uitkomsten

Perrie Edwards (33 x uitgekomen)

Perrie Edwards is de blonde zangeres van Little Mix. Ze heeft gedated met Zayn Malik en daarom denken mensen dat Little Mix alleen daardoor beroemd is. Maar dat is niet zo! Perrie op zich zelf heeft een hele sterke stem en ze word vaak gezien als de leadsinger. Zelf zegt ze dat dat niet zo is en dat ze niet zonder Little Mix kan. Ook kan ze goed een geit na doen.

Jade Thirlwalls (12 x uitgekomen)

Jade Thirlwalls wordt door veel mensen gezien als de schattige verlegen member van Little Mix. Ook bij X-Factor werd ze een Disney princess genoemd. Samen met Perrie worden ze Jerrie genoemd. Dat is omdat veel mensen denken dat ze verliefd zijn. Ze woonde net als Perrie in South Shields

Jesy Nelson (6 x uitgekomen)

Jesy Nelson is de oudste van Little Mix. ze is vroeger vaak gepest, maar ondanks dat deed ze mee aan X-Factor. Ze doet vaak de beatbox gedeeltes van een liedje en ze heeft een aparte maar toch mooie stem.

Leigh-Anne Pinnock (9 x uitgekomen)

Leigh-Anne Pinnock is samen met Jesy de oudste in Little Mix. Ze doet meestal de rap stukjes in liedjes. Bij X-Factor zong ze Only Girl In The World van Rihanna.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?