Wie van Phineas en Ferb ben jij?

De titel zegt het al, Wie ben jij van Phineas en Ferb?

Mogelijke uitkomsten

Phineas Flynn (16 x uitgekomen)

Je bent vriendelijk, creatief. Je hebt veel muzikale vaardigheden zoals zingen en liedjes schrijven.Ook ben je altijd actief en hebt altijd ideën om wat te doen.

Ferb Fletcher (1 x uitgekomen)

Je bent de stiefbroer van Phineas. Je praat bijna nooit in tegenstelling van Phineas maar jullie zijn het toch bijna altijd met elkaar eens. Je bent erg goed in het bouwen van grote constructies en verliefd op Vanessa Doofenshmirtz, de dochter van Heinz Doofensmirtz.

Candace Flynn (43 x uitgekomen)

Je bent 16 jaar oud en hebt een hekel aan je broertjes, Phineas en Ferb. Elke keer als Phineas en Ferb iets uithalen probeer je je moeder in te lichten maar omdat elke keer als je moeder bij Phineas en Ferb komt er niets aan de hand is gelooft ze je niet meer. Je beste vriendin heet Stacy en je bent verliefd op Jeremy Johnson.

Perry het vogelbekdier! (24 x uitgekomen)

dubidubiduba-dubidubiduba-dubidubiduba Agent P.!!!
Je bent het huisdier van Phineas en Ferb maar zonder dat zij het weten ben je ook een geheim agent genaamt Agent P. Je bent heel slim en creatief voor een vogelbekdier. Je bent altijd bezig de plannen van Dr. Heinz Doofenshmirtz te dwarsbomen. Ook sta je bekend om het grappige geluidje: 'Prrrr'. Je werkt voor de organisatie O.W.C.A., die gebruik maakt van meer getrainde dieren.

Dr. Heinz Doofenshirtz (11 x uitgekomen)

Je bent een gestoorde professor die altijd de wereld wil overnemen. Je aartsvijand is Perry het vogelbekdier en die heeft je (tot nu toe) altijd weten te dwarsbomen. Je bent het hoofd van je eigen organisatie, Doofensmirtz Duistere Plan Producties, die je als dekmantel gebruikt om Danville te veroveren of iets anders slechts te doen. Al je uitvindingen eindigen op -inator omdat je niets anders kan verzinnen. Je dochter heet Vanessa.

Isabella Garcia-Shapiro (15 x uitgekomen)

Je bent de leider van een scoutinggroep genaamd de Kampvuurmeisjes. Je hebt een oogje heeft op Phineas, en vraagt altijd als je bij hem bent: 'Wat doeeeee je?'

Buford van Stomm (4 x uitgekomen)

Je vind het leuk om andere te pesten en dan vooral Baljeet. Je bent 10 jaar oud en schaamt je (bijna) nergens voor

Baljeet Patel (1 x uitgekomen)

Je bent een vriend van Phineas en Ferb en gaat veel om Buford die je altijd pest. Je bent 10 jaar oud en erg slim. Je komt uit India.

Jeremy Johnson (34 x uitgekomen)

Candace is erg verliefd op je en jij stiekem ook. Soms doe je mee met de plannen van Phineas en Ferb. Dat zijn vaak de enige momenten waarop Candice haar broers niet probeert te ontmaskeren omdat ze graag indruk wil maken op jou.

Suzy Johnson (3 x uitgekomen)

Je bent het zusje van Jeremy. Je haar Candace en daarom probeer je de dates van Jeremy en Candace tegen te houden. Buford en Candace zijn doodsbang voor je. Als Jeremy er is doet ze poeslief tegen Candace maar als hij er niet bij is ben je heel gemeen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • emielio123

    phinaes

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Candace(hoera)(yeah)

    1 decennium geleden
  • ChestHair

    perry het vogelbekdier!! hij is cool!! me. gusta. dubidubiduba-dubidubiduba AAAAGEEENT PEEEE!!

    1 decennium geleden
  • LuckyNiall

    dubidubiduba-dubidubiduba-dubidubiduba Agent P.!!!

    1 decennium geleden
  • gerry2003

    Isabella wat doe je?????

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?