Wie van inazuma eleven past bij jou?

Het WK is begonnen, zoals Sue zei: Wauw zoveel mooie jongens bij elkaar! De grootste suporters van inazuma Japan hebben ze allemaal uitgenodigd voor een quize, en jij bent ook uitgenodigd. In de kamer zitten:
Mark, Jude, Shawn, Axel, Paulo, Edgar, Erik, Kruger, Tiago, Xavier, Nathan, Hurley, Austin

Mogelijke uitkomsten

Paolo (69 x uitgekomen)

Er word een kleine pauze ingelast. Jij besluit om even naar buiten te gaan. Een paar seconden later komt Paolo naar buiten. Je kijkt verbaasd op. Paolo komt naast je staan. Samen kijken jullie naar de prachtige zonsondergang. Paolo slaat een arm om jou heen, jullie kijken elkaar verliefd in de ogen aan. zijn hoofd komt langzaam naar jou toe en kust je. Je slaat jou armen om hem heen en staan er een paar minuten. net als jullie klaar zijn komt Tori naar buiten om te melden dat de quiz weer gaat beginnen.

Mark (11 x uitgekomen)

Elke vraag die over keepen of hem gaat heb jij goed. Mark valt dit op en wil er meer van weten. Hij vind het verdacht. hij besluit om jou mee te nemen naar de keuken om jou te ondervragen. Als jij zegt dat jij hem leuk vind, twijfelt hij geen moment en kust je op de lippen. Jullie gaan samen terug naar de groep en zitten naast elkaar. Hier bloeit iets moois.

Jude (21 x uitgekomen)

Vanuit Jude zijn opvallende brilletje bestuurd hij je al de hele quiz. dit heb jij niet door maar kijkt hem ook even aan. Waneer jij zegt dat je even naar de keuken gaat voor wat te drinken komt een paar seconde Jude ook naar de keuken gelopen en doet de deur dicht. Vol ongeloof draai jij je om.

Jude komt naast je staan in de keuken en draait z'n hoofd naar je toe. Hij glimlacht. Als jij naar Jude kijkt en hij alweer naar je kijkt begint Jude te blozen. Zodra jij begint te glimlachen pakt hij jou glas uit jou handen en zet het op het aanrecht neer.

Voorzichtig komt Jude langzaam naar je toe, sluit zijn ogen en zitten opeens zijn lippen op die van jou. Zodra hij z'n hoofd terugtrekt komt Celia binnen en haalt jullie terug naar de groep.

Shawn (37 x uitgekomen)

Je zat al tegenover Shawn sinds de meiden je naar binnen hadden gesleept. De ramen stonden de hele avond al open, maar je vond het onbeleefd om te vragen of ze dicht mochten. Toen er even een pauze was ingelast in de quiz en iedereen zowat uit de kamer was en jij nog aan het rillen was omdat je het koud had, kwam Shawn naast je zitten.

Je keek opzij en zag Shawn die zijn jas uit deed en bij jou om de schouder doet zei je eerst dat het niet hoefde, maar Shawn weigerde dat je hem deed hem uit. Je keek hem dankbaar aan en hij knikte vriendelijk. Toen jullie even een paar seconde diep in elkaars ogen keken, keek je blozend weg. Shawn glimlachte.

Hij legde zijn vinger onder je kin en zorgde binnen één seconde dat jouw gezicht maar een paar centimeter afstand hadden van zijn gezicht. Nog geen seconde later zaten zijn lippen op die van jou en je had het niet eens meer koud, niet meer een graadje te koud. Het was prima, maar nu had je het weer warm. Je gaf Shawn z'n jas terug en bedankte hem met een kus op zijn wang. De hele avond hebben jullie het gezellig.

Axel (33 x uitgekomen)

Axel merkt dat je al lang naar zijn ketting staart die half uit zijn shirt valt. Sue merkt dat ook op samen met Tori. Sue pakt Axel en Tori pakt jou. Samen worden jullie de kast in geduwd.

Zodra jullie in de kast staan krijgt Axel een rood hoofd en duwt hij jouw tegen hem aan.
Al gauw zonder dat je erover na kan denken heeft hij zijn lippen al op die van jou gedrukt en als je nog van schok staat te kijken zie je hem nog blozen. En voordat je er erg in hebt heb jij je ogen ook al gesloten.

Toen Axel zijn lippen terug trok zegt hij dat hij van jou houd. als de kast weer wordt open gedaan trekt Axel jou weer bij de groep en jullie zitten samen naast elkaar hebben de hele avond nog een gezellige boel met elkaar

Edgar (9 x uitgekomen)

De hele quiz staart Edcar naar je. Na de quiz staat hij je buiten op te wachten, je bent verrast als hij naar je toe komt lopen. Hij vraagt aan je of je mee gaat naar een Engelse receptie. Op de receptie dansen jullie samen. Als jullie samen door te tuinen lopen houd hij je zachtjes tegen en kust je op de lippen. je slaat zijn armen om jou heen en staan jullie daar. Jullie passen bij elkaar

Xavier (15 x uitgekomen)

Als je tijdens de pauze naar buiten wil lopen, struikel je over de drempel. Iemand vangt je op. Je kijkt recht in Xavier’s groene ogen en bloost. Hij bloost ook. Hij was je tijdens de quiz al opgevallen, met zijn bleke huid, rode haar en die prachtige groene ogen... Hij wijst omhoog, naar de lucht, waar de eerste sterren al verschijnen, en zegt dat jij mooier bent dan al die sterren bij elkaar. Dan zoenen jullie. Deze avond is perfect...

Nathan (21 x uitgekomen)

Je kijkt al de hele avond naar Nathan, je afvragend wat er achter die blauwe pluk haar verborgen zit. Als hij het niet verwacht, buig je naar voren en weegt brutaal de pluk opzij. Jullie kijken elkaar aan. Je verdrinkt in zijn ogen... Je stamelt wat onverstaanbaars, en hij zegt dat jouw lef hem wel bevalt. Dan buigt hij plotseling naar voren en zoent je. Jij zoent terug. De hele groep begint te joelen. Het kan je niets schelen. Je denkt alleen nog maar aan Nathan, en dat je bij hem wil zijn... Als je even later nog een seconde zijn kant op kijkt, kijk je in zijn mooie ogen en kijk je blozend weg. Nathan hoort bij jou.

Eric (12 x uitgekomen)

Erik kijkt je al de hele avond aan, je vind het een beetje eng worden. Nog veel enger is Sue, die hele tijd aan hem hangt en je een kwade blik schenkt telkens als je nar hem kijkt. Maar aan zijn gezicht te zien, is hij zeker niet blij met zijn aanbidster. Zodra Sue even de kamer ui is slaakt Erik een zucht van opluchting. Je glimlacht naar hem en hij glimlacht terug. Je bloost een beetje. Stiekem vind hem eigenlijk wel leuk. Erik staat op, wenkt je en loopt naar buiten. Je volgt hem. Eenmaal buiten kijkt hij je aan, je bloost nog steeds en hij glimlacht alleen naar je.
Je glimlacht verlegen terug, en voordat je het weet drukt hij je al tegen zich aan en zoenen jullie. Langzaam sluit jij je ogen en ga je op in het moment, totdat Sue opeens naar buiten stormt. Ze trekt Erik aan zijn oor mee terug naar de groep en kijkt je kwaad aan. Je trekt het je niet aan en gaat opstandig tussen haar en Erik in zitten. Dit wordt een mooie avond... behalve voor Sue.

Austin (5 x uitgekomen)

Je betrapt jezelf erop dat je de hele tijd naar Austin staart. Je kan het niet helpen, hij is gewoon zooo schattig! Hij merkt dat je naar hem kijkt en bloost. Jij wordt ook rood. Sue ziet het, en vraagt of je even wat lekkers wil pakken uit de keuken. Jij stemt in en staat op. Eenmaal in de keuken zie je dat er niets klaarstaat, je zult het zelf moeten maken. En dat lukt niet echt. Opeens voel je een hand op je schouder. Je draait je om en ziet Austin staan. Jij is knalrood, en jij nu ook. Hij stottert dat hij je best wil helpen, en jij stemt in. Een tijdje staan jullie daar naast elkaar in de keuken, te verlegen om iets te zeggen. Dan buig je je naar voren En zoent hem. En hij zoent terug. Je avond kan niet meer stuk!

Hurley (6 x uitgekomen)

Bij een vraag over de zee riepen jij en Hurley precies tegelijk het goede antwoord! Jullie kijken elkaar aan en je bloost een beetje. Snel sta je op, zeg je dat je even een luchtje gaat scheppen en loop je naar buiten. Je staat nog maar net buiten, kijkend naar de zon die wegzakt in de golven, als je een hand op je schouder voelt. Je draait je om en wordt knalrood, het is Hurley. Hij zegt dat jij het enige bent dat nog mooier is als de zee, waarop jij hem zoent. Hand in hand lopen jullie terug naar binnen. De rest van de avond zit je dromerig naast hem, met je hoofd op zijn schouder. Je had hier nooit van durven dromen...

Tiago (3 x uitgekomen)

Als de pauze is afgelopen krijgen jij en mark het idee om Tiago te laten schrikken. Jij wordt daarom naar de kelder gebracht. Als Tiago binnen komt laat jij hem heel hard schrikken, maar dan laat hij jou heel hard schrikken door jou te gaan kietelen. als jij uit eindelijk op de grond ligt ligt hij half boven op je zodat jij geen kant op kan. Als jullie samen uitgelachen zijn kijken jullie elkaar in de ogen. Je had nooit geweten dat hij zulke mooie ogen had waar je in kan weg zinken. Jij maakt de eerst stap en kust hem snel. Dan pakt hij jou vast en kust jou terug. Als Mark en de andere binnen komen en jullie zien kussen slaat het gejoel los. De hele avond hebben jullie het nog gezellig

Kruger (5 x uitgekomen)

Je zit de hele avond al naast Kruger. Je vind hem wel leuk. Maar het lijkt dat hij helemaal geen interesse terug heeft omdat hij de hele tijd met Erik zit te praten. Als hij zegt dat hij even naar de keuken gaat om wat te drinken te halen en jou diep in de ogen aan kijkt snap je de hint. Jij zegt dat je ook even wat nieuws te drinken wil. Samen staan jullie in de keuken en hij komt heel langzaam naar je toe en streelt je langs je gezicht. langzaam pakken jullie elkaar vast en knuffelen jullie. Jullie zijn allebei zo verlegen dat jullie eigenlijk niet de eerste stap durven te zetten. Uiteindelijk durft Kruger het en kust je op te lippen. Zo.... Nog nooit heb jij zo lekker gevoel in je lichaam gehad. Als jullie samen terug hand in hand lopen snapt iedereen wat er in de keuken is gebeurt. Een avond om nooit te vergeten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Starxx

    Yessss , Axel ik hou zo veel van hem zo knap en bij inazuma eleven GO is hij zoooooo knap i love him 💖

    5 jaar geleden
  • kitt

    Erik(H) (yeah)
    LOVE..LOVE...LOVE..LOVE(H)

    7 jaar geleden
  • Amberfoster

    Xavierjaaaaaaaaaaaa beten kan het niet i <3 Xavier

    7 jaar geleden
  • annemijnx

    Kruger

    Back off everybody he is mine

    ;-)

    8 jaar geleden
  • Duendes

    Paolo c':

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?