hoe sportief ben jij?

Steeds meer mensen sporten, maar ook steeds meer mensen hebben overgewicht omdat ze niet sporten. Tot welke behoor jij?

Mogelijke uitkomsten

Jij bent super sportief! (0 x uitgekomen)

Je sport altijd omdat je simpelweg van sporten houd, absoluut niet omdat het moet. Je helpt niet-sportende mensen om ze over te halen wel te soorten, en je bent heel enthousiast! Super, ga zo door!!

Het kan zeker beter.. (1 x uitgekomen)

Je houd niet van sporten, en gaat er nooit van houden, maar als tip: ik zou het toch maar eens serieus gaan nemen. Ga een eindje hardlopen, of stap eens op de fiets. Ga bijvoorbeeld met vrienden mee naar hun sportvereniging, en kijk of je het toch misschien een klein beetje leuk vind.

je gruwelt al bij het idee van sporten (1 x uitgekomen)

Je bent echt geen sportmens... Dat is wel duidelijk. Het liefst hang je voor de tv, of achter de computer, maar sporten gaat hem niet worden voor jou. Toch kan je het eens proberen. Maar als je daar echt te veel moeite mee hebt, is jouw geval helaas een beetje hopeloos... nee, jij gaat liever op schaken of dammen. Da's toch ook een sport?

Al een goed begin! (1 x uitgekomen)

Je sport nog niet zo lang, maar vind het wel leuk. Je komt vaker in beweging dan vroeger, en bent gezonf bezig. Help bijvoorbeeld vrienden ook om te gaan sporten door ze over te halen. Dat geeft ern goed gevoel, echt waar! Je bent goed bezig, ga zo door!

Je moet nu toch echt wel iets gaan doen.. (0 x uitgekomen)

Je tweifelt te veel... spring op die fiets en gaan! Sporten is gezond voor lichaam en geest, en het is ook nog is hardstikke leuk! Iemand moet je overhalen, en daarom probeer ik het maar. Kom op, je kan het!

Je sport te veel. (1 x uitgekomen)

Je hebt last van blessures, bent uitgeput na een training omdat je zo je best doet, maar je moet weten wanneer genoeg is. Het beste is als je stopt op het moment dat je simpelweg gewoon niet meer kan. En niet toch door gaan. Dan krijg je dus last van blessures. En uiteindelijk ben je dan te laat, en kan je langdurig niets meer doen. Daar wordt je niet vrolijk van.. Dus, sport met maten, en niet té lang door gaan.

Je sport voldoende. (3 x uitgekomen)

Je vind het niet echt leuk, maar doet het wel voor je gezondheid. Zo 1 tot 2 keer in de week, em pakt vaker de fiets als de auto. Je sport voldoende. Maar minder zou niet goed zijn. Je moet natuurlijk wel fit blijven!

Hardstikke goed! (12 x uitgekomen)

Je sport precies genoeg, en weet het goed te doseren. Je vind het leuk, doet het graag en helpt je vrienden. Wat wil je nog meer? Je hebt een goede conditie, en bent lekker fit. Simpelweg perfect! Ga zeker zo door!!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?