Met welk item sla jij je door de zombie-apocalyps?



Er is een zombie apocalyps uitgebroken waardoor je moest vluchten! Helaas kon je maar één item meenemen.
Welk item heb jij meegenomen?

Belangrijker nog: overleef je het?

Deze quiz is gemaakt voor The Quibbler Games!

Mogelijke uitkomsten

Een schaakbord (44 x uitgekomen)

Je zit rustig een boek te lezen wanneer je ineens geklop op de deur hoort. Zou dat dan eindelijk je pakketje zijn?! Dolblij huppel je naar de deur, maar wanneer je hem open doet, is het niet de pakketbezorger.. Het is een zombie! Geschrokken sla je de deur dicht in zijn gezicht en rent naar de tafel om een geschikt wapen te zoeken. Het enige wat je vindt is je enorme houten schaakbord! Je grist het van tafel en rent de achterdeur uit.


Met dit schaakbord sla je je letterlijk door de zombie-apocalyps heen. Met je flinke spierbundels tik je een heleboel zombies tegen hun rottende kaken aan, totdat...

Je schaakbord breekt na een aantal weken..

Logica kan je helaas niet redden van vleesetende zombies..

Een motor (54 x uitgekomen)

Je hoort de zombies kloppen en stampen op je deur, dus wat doe jij? Je sprint naar de garage en pakt de gloednieuwe motor die je ouders laatst nog hadden gekocht!
'Sorry, pap en mam.', denk je nog voordat je de motor opstart.
Met een flinke vaart schiet je door de garagedeur en rijd je gelijk een zombie aan. Door het luide gebrom van de motor worden de zombies afgeschrikt! Good for you! Je moet alleen oppassen dat je tank niet leegraakt, en dat doe je dan ook.

Een aantal jaren later zit je op je oude vertrouwde motor, en rijd je door de bossen. Er is niets aan de hand, totdat je een vaag bericht krijgt op je portable radio die je ooit eens hebt gevonden.
'De zombie-apocalyps is voorbij!', klinkt het.
Zielsgelukkig stap jij van je motor af bij een verlaten tankstation, om er nog een jerrycan benzine in te gooien voordat je een veilig kamp kan gaan opzetten voor de nacht.
Helaas weet je niet dat er nog één zombie leeft, en dat die jou toevallig in je nek bijt.

Oh well, je hebt het wel uitgehouden tot het bitterzoete einde.

De vlieger (37 x uitgekomen)

Goed. Je vond de vliegerhobby van je vader altijd intens stom. Ik bedoel, wie vliegert er nou?
Well.. Jij vliegert nu! Het was het enige voorwerp dat je kon vinden tussen alle rommel. Met je vliegertje in je hand, trek je een sprint naar buiten en waait mee op een enorme windstoot. Hierdoor schop je een aantal zombies in het gezicht en onthoofd je ze. Goed zo! Maareh.. Hoe kom je nou naar beneden?
Gelukkig (of niet) gaat de wind op een gegeven moment liggen, waardoor je naar beneden valt. In een groep zombies.

Oh well, you lasted a few hours.

Een bloemetjesjurk (63 x uitgekomen)

Deze uitkomst is voor beide geslachten uitgewerkt!

( V )

Zit je gewoon casually je make-up bij te werken, hoor je ineens gegrom en gekrabbel aan de deur! Voordat je het weet, duikt er ineens een zombie naar binnen. Oh help. Completely stressed out pak je het eerste voorwerp en ren je de voordeur uit. Oh nee, het is je dure bloemetjesjurk die je laatst nog had besteld! Natuurlijk ben je erg teleurgesteld, maar probeert een manier te vinden om dit voorwerp nuttig te laten zijn. Je probeert een kleine zombie te wurgen, maar dit gaat je niet al te goed af, omdat je de spierkracht niet hebt. Op een gegeven moment besluit je hem maar gewoon aan te trekken en in de bosjes te gaan zitten.

Wonderbaarlijk genoeg vinden de zombies je niet, maar uiteindelijk kom je wel om van de honger nadat je al het eetbare in en rondom de struik in je mondje hebt gepropt.


( M )


Wie is er super fabulous? Jij!
Wie heeft het mooiste haar van je wereld? Jij!
Wie hoort er gegrom en gekrabbel aan de deur..? Ook jij helaas!
Zuchtend ga je verder met je haar, en besteedt eigenlijk geen aandacht aan de geluiden die van buiten komen. Omdat je denkt dat het een prank is.
Toch ben je volledig overtuigd wanneer er een zombie naar binnen duikt en door de keuken kruipt! Angstig grijp je het eerste voorwerp links van je, hopend dat het een wapen is, en sprint de deur uit. Helaas heb je.. de bloemetjesjurk van je moeder.. Daar zou je nog niet dood mee gevonden willen worden! Je vindt geen enkele manier om de jurk als wapen te gebruiken, dus op een gegeven moment besluit je hem maar gewoon aan te trekken en in de bosjes te gaan zitten.

Wonderbaarlijk genoeg vinden de zombies je niet, maar uiteindelijk kom je wel om van de honger nadat je al het eetbare in en rondom de struik in je mondje hebt gepropt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Dameron

    Schaakbord haha!

    7 jaar geleden
  • TheNogitsuneFAN

    Dat plaatje heeeeeeelemaal bovenaan is gewoon eng ik schrok me dood, maar dat plaatje met die jurk, ik weet niet waarom maar ik vind dat gewoon grappig

    7 jaar geleden
  • fxckhemmings96

    Motor!

    7 jaar geleden
  • silverhand

    motor dan moet ik wel een rijbewijs hebben!

    8 jaar geleden
  • magiclove

    motor ;p

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?