Welk (mystisch) wezen ben jij?

Je kent ze allemaal wel, mythische wezens! Zoals eenhoornen, feniksen, centauren maar ook de wat duistere zoals draken, vampieren, en geesten. In deze quiz kom je erachter welk wezen diep in jou verscholen zit!

Mogelijke uitkomsten

Een eenhoorn! (9 x uitgekomen)

Je bent een eenhoorn! Je bent een prachtig en magnifiek wezen, en ook nog heel vredig. Geen wezen durft je iets aan te doen omdat je ook nog is krachtig bent!

Een feniks! (5 x uitgekomen)

Je bent een feniks! Je bent een soort vogel achtig wezen met prachtige gouden en rode veren, Als je sterft vlieg je in brand en word je hergeboren als kuiken uit het as!
Hoezo vet ;-)

Een centaur! (4 x uitgekomen)

Je bent een centaur! Centauren zijn hele slimme wezens ze zijn half mens en half paard, ze leven in kuddes en beschermen elkaar. Veel wezens zijn jaloers op je kennis!

Een hippogrief! (2 x uitgekomen)

Je bent een hippogrief! Je bent een krachtig wezen, gedeeltelijk adelaar en gedeeltelijk paard. Met je krachtige vleugels vlieg je zo de wijde wereld in!!

Een elf! (49 x uitgekomen)

Je bent een elf! Elven zijn mensachtige wezens met spitse oren, je hebt ze in verschillende soorten en maten bijvoorbeeld boselven, sterrenelven, rivierelven, enzovoort... Je hebt ze met en zonder vleugels. Ze zijn slim maar ook speels! Het zijn leuke wezens!

Een meermin/meerman (2 x uitgekomen)

Je bent een meermin/meerman! Meerminnen/meermannen zijn mensachtige wezens met vissenstaarten, ze leven in de diepste zeeën en meren. Ook komen ze veel voor in de mythologie

Een vampier! (6 x uitgekomen)

Je bent een vampier! Vampieren zijn een soort mensen maar ze kunnen niet tegen de zon en drinken bloed. Vampieren zijn vaak eeuwenoud en hebben al veel bloed gedronken! Ze slapen in grafkosten in verlaten kastelen

Een draak! (8 x uitgekomen)

Je bent een draak! Je bent een reptielachtig wezen met een vurige adem ;-) Je bent er krachtig en niemand neemt het tegen je op. Draken heb je in verschillende soorten en maten

Een geest! (9 x uitgekomen)

Je bent een geest! Je bent een spookachtige verschijning. Persoonlijk vind ik geesten wel vet :-)

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?