Kidnapped by.... (rollenspel ~ kies je eigen verhaal)

Deze quiz gaat over yandere (dit is Japans en staat voor een zieke persoonlijkheid). In deze quiz kun je antwoorden geven die je resultaat beïnvloeden. Deze quiz heb ik oorspronkelijk in het Engels gemaakt, maar het leek me leuk om hem te vertalen en hierop te zetten :)

Mogelijke uitkomsten

Aito Hiraoka (7 x uitgekomen)

De aardige en onvolwassen yandere.
Informatie.
Lengte: 1.74 meter
Oogkleur: Bruin
Haarkleur: Blond
Aito is meestal erg aardig en hij houdt ervan om te lachen. Aito kan ook erg kinderachtig zijn, maar dit past bij zijn persoonlijkheid.
Hij valt op meiden die net zo vrolijk en kinderachtig zijn als hij. Hij zal je altijd beschermen als dat nodig is.


Als je je ogen opent ben je in een donkere kamer. Je probeert je te bewegen, maar het lukt niet. Je handen zijn vastgebonden, net zoals je voeten. Terwijl je de kamer rondkijkt en je best doet om niet in paniek te raken merk je dat er iemand anders in de kamer is. Vanuit je ooghoeken zie je een donker figuur in de hoek van de kamer.
"Laat me alsjeblieft gaan!" zeg je tegen de persoon in de kamer.
De persoon komt langzaam op je af. Eindelijk is hij dichtbij genoeg om hem goed te zien. In de bruine ogen van de jongen zie je een vreemde emotie die wel lijkt op... Bezorgdheid?
"Hoe voel je je?" Vraagt de jongen.
"Nou," begin je "niet echt geweldig."
De jongen lacht zachtjes voordat hij verder praat "dat kan ik me voorstellen! Maar weet je, hier zijn is vast niet zo erg!"
Je glimlacht naar de jongen. Hij lijkt onverwachts aardig, al kan je hem niet vertrouwen. Terwijl je de jongen in zijn ogen kijkt beloof je jezelf dat je weg zal komen.

Tatsuo Naito (2 x uitgekomen)

De pervert en sadistische yandere.
Informatie.
Lengte: 1.88 meter
Oogkleur: Goud/licht bruin
Haarkleur: Blond
Tatsuo vind het leuk om mensen te pesten en bang te maken. Hij heeft een hekel aan vrijwel iedereen en kan daarom erg emotieloos over komen.
Tatsuo houdt van meiden die zich niet al te snel overgeven. Hij zal je waarschijnlijk straffen en niet stoppen met je pijn doen totdat je breekt.

Als je je ogen opent ben je in een donkere kamer. Je kan je niet bewegen, je handen en voeten zijn aan een stoel vastgebonden. Je voelt iemands ogen op je en zodra je opkijkt vallen je ogen op een man in de hoek van de kamer. Langzaam komt hij op je af.
"Wie ben je?! Blijf weg!" Schreeuw je naar de onbekende persoon.
De lange man grinnikt zachtjes en schud zijn hoofd.
"Waarom zou ik dat doen? Daar is namelijk helemaal niets aan. Bovendien kan je me niet echt iets doen."
De jongen buigt zijn hoofd zodat je hem recht aankijkt. Hij legt zijn hand op je wang en streelt hem zachtjes. Je probeert van de jongen weg te komen en te bewegen, maar de touwen houden je tegen.
"Achteruit, kl,ootzak! Ik zal het je betaalt zetten."
"Och, och. De andere zeiden al dat je moeilijk was," zegt de jongen met een lach "ben maar gewoon braaf, baby, dan hoef ik je niet te straffen."
Je kijkt naar de jongen die tegenover je staat. Je ogen zijn gevuld met haat en je kan alleen maar denken aan hoe je uit de touwen kunt ontsnappen zodat je het de jongen betaalt kan zetten.

Ren Minami (5 x uitgekomen)

De emotieloze en onbeschofte yandere
Informatie.
Lengte: 1.82 meter
Oogkleur: grijs
Haarkleur: zwart
Ren is erg onaardig en harteloos. Ren kan sadistisch zijn en zal niet snel mensen vertrouwen.
Hij houdt van meiden die niet snel opgeven, maar hij haat het als ze impulsief handelen. Als je zijn ware liefde bent zal hij alles voor je doen.

Als je je ogen opent ben je in een donkere kamer. Je bent aan een stoel vastgebonden en kan je niet bewegen. Je voelt iemands blik op je en als je opkijkt zie je de jongen van eerder. Geweldig, denk je terwijl je probeert vrij te komen van de touwen om je polsen.
"Ik zie dat je wakker bent, (j/n)," zegt de jongen zonder enige emotie te laten zien.
"Hoe weet je mijn naam?"
De jongen gniffelt en rolt met zijn ogen. "Het was niet zo moeilijk om aan informatie te komen. Ik was in je huis, weet je nog?"
Je snuift en geeft de jongen een blik die zou kunnen doden. "En ga je mij jouw naam nog geven?"
"Dat gaat je niets aan."
Ik haat mijn leven, denk je in jezelf. Terwijl je naar de jongen kijkt ben je gevuld met pure haat. Je weet nog niet hoe, maar je moet en zal wegkomen.

Yukio Hirai (5 x uitgekomen)

De lieve en zorgzame yandere.
Informatie.
Lengte: 1.73 meter
Oogkleur: Blauw (op het plaatje is het meer rood maar negeer dat. De originele afbeelding voor yukio doet 't niet. Als je 'm wilt zien is hier de link naar mijn originele quiz (deel 2 staat al in 't engels online):
https://www.quotev.com/quiz/7674569/Yandere-rp-part-1/3)
Haarkleur: Silver/grijs
Yukio is erg lief en aardig. Hij zal altijd proberen om de personen om wie hij geeft te helpen.
Hij houdt van onschuldige en lieve meiden die het nodig hebben om beschermd te worden. Hij wil je graag laten zien dat hij om je geeft.

Als je je ogen opent ben je in een donkere kamer. Je kan je niet bewegen. Angst vult je lichaam en je durft niet te denken aan wat er zal gaan gebeuren. Tegenover je, op de grond, zit een jongen. Op zijn gezicht staat een grote glimlach. Je probeert je te bewegen en zover mogelijk van de jongen vandaan komen, maar de touwen om je armen en benen zorgen ervoor dat dat niet gaat. De glimlach van de jongen verdwijnt en in zijn ogen is bezorgdheid te zien.
"Nee, wacht! Ben alsjeblieft niet bang!" Zegt de jongen.
"W-wie ben j-je?" Vraag je zachtjes. Je moet moeite doen om niet te huilen en bij elk woord lijkt je stem wel te breken.
"Ik ben Yukio. Ik zal je geen pijn doen." De jongen staat langzaam op en loopt om je heen. Als hij achter je is raken zijn lange, dunne en zachte vingers voorzichtig de touwen die om je pols zitten aan. Voordat je kan vragen wat hij aan het doen is heeft Yukio je al bevrijdt en kun je je handen weer bewegen.
"Sorry voor dit alles, (j/n). Ik probeer je gewoon te beschermen."
Een paar tranen glijden over je wangen. Hoe aardig Yukio ook doet, je wilt gewoon naar huis.

Toshiro Iwasaki (4 x uitgekomen)

De volwassen en stille yandere.
Informatie.
Lengte: 1.80 meter
Oogkleur: rood
Haarkleur: wit/grijs
Toshiro is erg intelligent. Hij lijkt vaak verlegen, al is dit niet het geval. Toshiro is erg op zichzelf gekeerd en heeft een hekel aan vrijwel alle mensen.
Hij houdt van meiden die hun verantwoordelijkheid kunnen nemen en geen problemen opzoeken. Toshiro wil graag iemand vinden die hem begrijpt en met wie hij compleet zichzelf kan zijn.

Als je je ogen opent ben je in een donkere kamer. Je handen en voeten zijn aan een stoel gebonden en je kan je amper bewegen. Je ogen gaan de kamer rond en blijven hangen bij een donker figuur in een hoek van de kamer. Aan zijn figuur te zien is de persoon mannelijk. Je voelt zijn ogen op je, maar door het gebrek van licht kan je zijn gezichtsuitdrukking niet zien.
Je ogen gaan nog een keer de kamer rond, opzoek naar een uitgang. Aangezien er geen ramen zijn en maar één deur, die zo te zien op slot kan, is de man in de hoek je enige uitweg.
"Wie ben je?" Vraag je uiteindelijk.
De man loopt langzaam op je af, maar blijft stil. Wanneer hij voor je staat bestudeert hij je gezicht.
"Maakt het echt uit?" Antwoord hij uiteindelijk.
Je kijkt de jongen strak aan. Waarschijnlijk is hij je enige uitweg, dus als je weg wilt komen zul je zijn vertrouwen moeten winnen...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Mark2004

    Echt één van de leukste quiz die ik ooit heb gespeeld.
    Complimenten.

    7 jaar geleden
  • Tomlinsbear

    DEEL 2!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?