Welk dier ben jij

Ok als jij wilt weten welk dier dat jij bent doe dan gewoon deze quiz!
Enjoy!! ;)

Mogelijke uitkomsten

Arabier (5 x uitgekomen)

Je bent elegant, soepel, snel en hebt temperament. Je bent heel vriendelijk maar alleen maar bij mensen die het verdienen. Je bent nogal verschietachtig maar zolang er anderen in de buurt zijn weet jij jezelf toch snel te kunnen kalmeren. Je bent vaak ook heel mooi vanbinnen en vanbuiten! Jij bent een Arabier!

Ezel (20 x uitgekomen)

Jij hebt een groot uithoudingsvermogen en sport graag en veel. Je vertrouwt mensen alleen niet zo snel maar eenmaal ze je vertrouwen hebben gewonnen ben je vriendelijk en kunnen ze zeker zijn dat ze er een geweldige vriend/vriendin bij hebben! Verder ben je ook heel verstandig maar kan je toch ook redelijk koppig zijn. Jij bent een ezel!

Varken (2 x uitgekomen)

Je bent zeer intelligent. Ook ben je vaak zeer nieuwsgierig en wilt graag van alles ontdekken. Je bent iemand die het ook graag netjes houd en het niet zo erg vind om eens iets te moeten opruimen. Verder ben je ook erg sociaal en heb je veel vrienden. Jij bent een varken!

Rat (5 x uitgekomen)

Veel mensen denken vaak verleerd over je en hebben vooroordelen. Maar daar trek jij je niks van aan. Laat ze maar denken! Je bent leergierig en vind het tof om nieuwe dingen te leren. Je weet je kamer relatief schoon te houden en bent erg aanhankelijk en sociaal en ondanks dat mensen vaak verkeerd over je denken heb je veel vrienden. Jij bent een rat!

Vos (0 x uitgekomen)

Jij bent slim, vrolijk en sympathiek. Drie redenen waarom iedereen je al direct mag! Je ziet er ook altijd zorgeloos uit. Je bent ook altijd wel in voor een grap. Je bent ook goed in grappige geluidjes maken waardoor je iedereen rondom jou al direct aan het lachen weet te krijgen. En alhoewel je kamer een echte stal is weet jij altijd op de een of andere manier je spullen te vinden. Jij bent een vos!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • DeNaamIsGideon

    Rat.

    Ik las alleen dit bij varken:

    Je bent zeer intelligent. Maar toch ben je ook zeer nieuwsgierig en wilt graag van alles ontdekken.

    Waarom is dat een tegenstelling?

    6 jaar geleden
  • SilkevdIJssel

    Ezel haha maar klopt iet echt... leuke quizzz verder! Kudo!

    6 jaar geleden
  • Nadinexvdl

    Haha ik ben een ezel, leuke quiz :)

    7 jaar geleden
  • MaximeDePro

    ezel..................

    7 jaar geleden
  • LMGaga

    Arabier (H)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?