Wat Voor Make-up Kan Ik Dragen?

Veel mensen dragen Make-up. Het is inderdaad ontzettend leuk om te doen en misschien zit je met Make-up ook wel lekkerder in je vel. De vraag is alleen: Hoeveel make-up kan ik dragen? Wat voor Make-up kan ik dragen? En kan ik dat elke dag doen? Vandaag kan ik jullie helpen door dat te beantwoorden!

Mogelijke uitkomsten

Just A Little Bit (31 x uitgekomen)

Je bent nog niet heel erg toe aan make-up. Misschien komt dat door je leeftijd. Of omdat je omgeving het ook niet echt toe laat. Ik zou als ik jou was het niet te heftig maken met rode lippenstift en blauwe oogschaduw. Kies eerder voor een Concealer (om donkere kringen weg te krijgen), een beetje Mascara (voor langere wimpers) en een transparante Lipgloss (voor een beetje glans). Zo zie je er wel mooier uit, maar niet zo opgemaakt.

Een Groentje (1 x uitgekomen)

Jij kunt wel wat meer aan denk ik. Probeer een Primer (zodat je make-up beter blijft zitten), Concealer (om donkere kringen weg te halen), Poeder (zodat je niet meer zo glanst). Je kunt ook je wenkbrauwen doen. Doe of met een potloodje de uiteindes, of breng een transparante of gekleurde wenkbrauwgel aan. Mascara is een must (zodat je langere wimpers hebt) en niet vergeten een lipgloss of een lipstick in een naturelle, nude kleur (zie foto).

Komt 'ie (14 x uitgekomen)

Jij kunt best wat aan. Probeer een primer (zodat je make-up beter blijft zitten) Gebruik een Mousse Foundation (luchtige, niet zo dekkende huidtint tegen pukkeltjes) Concealer (om donkere kringen weg je halen), Poeder (zodat je niet meer zo glanst) en doe je wenkbrauwen met potlood of poeder. Mascara (voor langere wimpers) en eyeliner (voor een mooi strak lijntje op je oog) En vergeet zeker geen lipstick, het liefst een kleur die jij mooi vindt.

Heldin! (19 x uitgekomen)

Nou, waarschijnlijk heb je al heel wat YouTube video's gezien. Maar even om te vertellen: Foundation alle soorten kunnen. Poeder, concealer, mascara, eyeliner, oogschaduw, blush, bronzer, highliter, niet vergeten: LIPSTICK, LIQUID LIPSTICK, LIP LAQUERS. Be free!

Not 4 U :( (12 x uitgekomen)

Geen make-up voor jouw... Gelukkig kun je ook heel veel zonder make-up. Maak wimpergroeimiddel van Castor Olie, Kokos Olie en Vitamine E. Breng dagcreme aan en niet te vergeten lipbalm. Be happy, want ook zonder make-up ben je mooi.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xBebe

    Heldin :)

    7 jaar geleden
  • moon19

    just a little bit

    klopt wel doe ik nu ook al

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Komt 'ie ;D
    Haha, ik laat het lekker bij eyeliner en soms oogschaduw. Ik voel me niet zo mezelf met meer ^^

    7 jaar geleden
  • Douceur

    Heldin, als ik zin heb haha!

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Just A Little Bit
    Ja, dat klopt wel.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?