Uit welk district van Nocta kom jij? || Sterrenstof

Nocta, het rijk van de sterren, is verdeeld in 27 districten. Elk district heeft zijn eigen normen en waarden, sterke en zwakke punten. Bij welk district hoor jij?

Denk vooral niet te lang over de antwoorden na en ga op je gevoel af! Je eerste ingeving is vaak het beste.

Let op: De uitkomst is gebaseerd op wat jij hebt ingevuld. De uitkomst is hetgene wat het meest overeenkomt met de ingevulde antwoorden, wat dus niet wil zeggen dat het op alle vlakken klopt.

Mogelijke uitkomsten

Aquis (5 x uitgekomen)

Jij komt uit Aquis, district van het sterrenbeeld arend. Wijsheid en kalmte staan bij jou hoog in het vaandel. Je kunt echter heel erg afstandelijk overkomen. Je hebt wel een goede zelfbeheersing en als iemand je volle vertrouwen wint, ben je een hele goede vriend.
Aquis is een van de noordelijkste districten, net als de andere districten met lucht als element, gelegen in de bergen. Het is er redelijk koud.

Delfos (13 x uitgekomen)

Jij komt uit Delfos, district van het sterrenbeeld dolfijn. Je bent vrolijk en vriendelijk, maar soms wel wat naïef. Je maakt snel vrienden en hebt jezelf goed onder controle. Familie en vrienden zijn beide heel belangrijk voor je.
Delfos is een van de zuidelijkste districten, bestaande uit een aantal eilanden. Het ligt tussen de andere eilanden met water als element en het is er meestal warm, bijna tropisch weer.

Drago (8 x uitgekomen)

Jij komt uit Drago, district van het sterrenbeeld draak. Je bent waakzaam en vurig, maar af en toe wel en beetje lichtgeraakt, waardoor je redelijk snel de controle over jezelf verliest. Je bent een beetje op jezelf en maakt niet snel vrienden. Al laat je het niet vaak zien, je hebt ook een warme en vriendelijke kant.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vechten meestal boven vluchten.
Drago is het meest centrale district. Het bevindt zich midden in de vulkaan die het centrum van Nocta vormt. Het is er erg warm, zodat het onbegaanbaar is voor mensen die niet uit een district met een tweede element -vuur- komen. Het eerste element van Drago is lucht.

Colove (2 x uitgekomen)

Jij komt uit Colove, district van het sterrenbeeld duif. Vreedzaamheid en vrijheid zijn belangrijk voor jou. Je bent echter wel verlegen en daardoor soms een beetje afstandelijk.
Je zult vluchten meestal boven vechten verkiezen en je bent meer een denker dan een doener. Je houdt niet van geweld en binnen een groep ben jij meestal de vredesstichter.
Colove is een van de noordelijkste districten, net als de andere districten met lucht als element, en ligt in de bergen. Het is er vrij koud.

Monos (11 x uitgekomen)

Jij komt uit Monos, district van het sterrenbeeld eenhoorn. Je hebt een rijke fantasie en verbeeldingskracht is belangrijk voor jou. Je hebt een hoofd vol met dromen en wensen, waarvan je gelooft dat ze vroeg of laat uit zullen komen. Hoogmoed, echter, is jouw grote valkuil. Je hebt nogal eens de neiging jezelf te overschatten.
Je zult vechten meestal boven vluchten verkiezen en je bent meer een doener dan een denker.
Monos ligt in het oosten van Nocta, op redelijk vlakke grond, net als de andere districten met aarde als element. De temperaturen wisselen erg.

Ursus (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Ursus, district van de sterrenbeelden grote beer en kleine beer. Kracht en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor jou. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent een echte doorzetter. Je kunt soms wel wat agressief zijn, waardoor je anderen een beetje afschrikt, maar je bent een hele goede vriend als iemand je eenmaal beter leert kennen.
Je bent bijna nergens bang voor en je zult vechten bijna altijd boven vluchten verkiezen. Je bent meer een doener dan een denker.
Ursus ligt in het noordoosten van Nocta, op redelijk vlakke grond, net als de andere districten met aarde als element. Het district is verdeeld in twee delen, Noord-Ursus en Zuid-Ursus. Noord-Ursus is het deel van de kleine beer, Zuid-Ursus is het deel van de grote beer. De temperaturen kunnen erg wisselen, maar het is er meestal vrij koud.

Cani (3 x uitgekomen)

Jij komt uit Cani, district van de sterrenbeelden grote hond en kleine hond. Loyaliteit en waakzaamheid zijn belangrijk voor jou. Je bent een hele goede vriend en anderen kunnen altijd op jou rekenen. Je zal ook alles doen om een ander te beschermen. Je kunt soms wel heel erg hyperactief zijn, waarmee je anderen op hun zenuwen werkt.
Je bent niet snel bang en je zult vechten bijna altijd boven vluchten verkiezen, helemaal als je iemand probeert te beschermen. Je bent meer een denker dan een doener.
Cani ligt in het zuidwesten van Nocta, op redelijk vlakke grond, net als de andere districten met aarde als element. Het district is verdeeld in twee delen, Noord-Cani en Zuid-Cani. Noord-Cani is het deel van de grote hond, Zuid-Cani is het deel van de kleine hond. De temperaturen kunnen erg wisselen, maar het is er meestal redelijk warm.

Leps (1 x uitgekomen)

Jij komt uit Leps, district van het sterrenbeeld haas. Je bent razendsnel en heel erg meegaand. Je bent niet erg koppig, aardig en je maakt snel vrienden. Je bent best wel betrouwbaar, maar je bent ook best wel snel bang en je zult veel eerder vluchten dan vechten. Je bent meer een doener dan een denker.
Leps is een van de meest westelijke districten en ligt op redelijk vlakke grond, net als de andere districten met aarde als element. De temperaturen variëren erg, van behoorlijk warm, tot erg koud.

Lacertis (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Lacertis, district van het sterrenbeeld hagedis. Je bent heel erg snel en behoorlijk lenig. Binnen een groep ben jij meestal degene die de rest uit de problemen helpt, wat je tot een betrouwbare, goede vriend maakt. Echter, men zal wel eerst je vertrouwen moeten winnen, want anders zullen je meestal teruggetrokken zijn. Je zult vluchten meestal boven vechten verkiezen en je bent meer een doener dan een denker. Je bent vrij impulsief, maar dit pakt meestal wel goed uit.
Lacertis is een vrij centraal gelegen district, gelegen aan de voet van de vulkaan. Het is er best wel warm. Het eerste element van Lacertis is aarde, maar Lacertis is een van de weinige districten met een tweede element -vuur.

Chaelea (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Chaelea, district van het sterrenbeeld kameleon. Je bent heel erg creatief en geduldig. Ook ben je erg meegaand en kun je je snel en zonder al te veel moeite aanpassen aan je omgeving, maar je zult redelijk snel terugvallen op leugens en je anders voordoen als je bent. Binnen een groep ben jij meestal degene die met creatieve oplossingen komt. Je zult vluchten meestal boven vechten verkiezen en je bent meer een denker dan een doener.
Chaelea ligt in het noordwesten van Nocta, op vrij vlak terrein, net zoals alle andere districten met aarde als element. De temperaturen kunnen erg wisselen, maar het is er meestal redelijk koud.

Cancis (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Cancis, district van het sterrenbeeld kreeft. Je bent standvastig en heel erg bewust, zowel van jezelf als van je omgeving. Echter, je bent best wel koppig en voor mensen die je niet kent kan je heel ongevoelig overkomen.
Je bent meer een denker dan een doener en je zult vluchten meestal boven vechten verkiezen.
Cancis is een van de zuidelijkste districten, bestaande uit een paar middelgrote eilanden, vol watervallen, rivieren, beekjes en meren. Het ligt tussen de andere eilanden met water als element en het is er meestal warm, bijna tropisch weer.

Leone (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Leone, district van het sterrenbeeld leeuw. Kracht en moed zijn erg belangrijk voor jou. Je deinst nergens voor terug en angst komt niet voor in jouw woordenboek. Je geeft nooit op en zal bijna alles doen om je doel te bereiken. Hierdoor kun je best wel geweldadig over komen. Je zult vechten bijna altijd boven vluchten verkiezen en je bent meer een doener dan een denker.
Leone ligt in het zuidoosten van Nocta, op vrij vlak terrein, net zoals alle andere districten met aarde als element. Het is er overdags erg warm en 's nachts erg koud.

Befall (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Befall, district van het sterrenbeeld pauw. Schoonheid en vrijgevigheid zijn erg belangrijk voor je, maar je kunt soms nogal ijdel overkomen. Ook hecht je je vrij snel aan materiële zaken en ben je behoorlijk modebewust. Je helpt anderen graag, wat je tot een goede vriend maakt.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vluchten meestal boven vechten.
Befall is een van de noordelijkste districten, net als de andere districten met lucht als element, en ligt midden in het dal tussen de vijf noordelijke bergen. Het is er vrij warm, zeker in vergelijking met de andere noordelijke districten.

Aires (2 x uitgekomen)

Jij komt uit Aires, district van het sterrenbeeld pegasus. Je bent heel erg zorgzaam en je vrijheid is heel belangrijk voor je. Je gaat vaak tegen regels in en je volgt niet graag bevelen op. Soms schrik je mensen af met je sarcastische en cynische houding, maar je bent een van de beste vrienden die een mens kan hebben.
Je bent meer een denker dan een doener en je hebt een redelijke balans tussen vechten en vluchten.
Aires is een van de noordelijkste districten, net als de andere districten met lucht als element, gelegen op de eerste berg. Het is er best wel koud.

Phenos (4 x uitgekomen)

Jij komt uit Phenos, district van het sterrenbeeld feniks. Je bent vurig, zit vol passie en anderen kunnen altijd op jou vertrouwen. Soms kun je echter plotseling heel fel uit de hoek komen, wat anderen kan afschrikken. Binnen een groep ben jij meestal degene die het meest enthousiast is.
Je hebt een goede balans tussen denken en doen en je zult vechten vaak boven vluchten verkiezen.
Phenos is een centraal gelegen district, gelegen op noordzijde van de vulkaan. Het is er erg warm. Het eerste element van Phenos is lucht, maar het valt onder de districten met een tweede element; vuur.

Corvis (2 x uitgekomen)

Jij komt uit Corvis, district van het sterrenbeeld raaf. Eerlijkheid en wijsheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je kunt goed situaties inschatten en je bent best filosfisch ingesteld. Je kunt wel erg vraatzuchtig zijn - ik neem het je niet kwalijk.
Je bent meer een denker dan een doener en je hebt een goede, rationele balans tussen vechten en vluchten.
Corvis ligt op de derde berg en is daardoor het meest noordelijke district. Het element is lucht. Het is altijd erg koud, en de top van de berg is in eeuwige sneeuw gehuld. De bewoners van de andere districten vermijden Corvis meestal - volledig onterecht. Het ruige landschap en de afstandelijkheid van de bewoners schrikt anderen af, waardoor het een van de meest geïsoleerde districten is geworden.

Scoro (1 x uitgekomen)

Jij komt uit Scoro, district van het sterrenbeeld schorpioen. Je bent erg standvastig en trots en misschien wat koppig. Als je iemand voor het eerst ontmoet kun je echter een beetje onaardig overkomen, zelfs al bedoel je het helemaal niet kwaad. Je bent best competitief, tweede plaats is niet goed genoeg voor jou.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vechten vaak boven vluchten.
Scoro is een van de meest westelijke districten en heeft aarde als element. Het is een gebied vol rotsen en zand. Overdag is het er erg warm, ‘s nachts juist heel koud.

Serpe (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Serpe, district van het sterrenbeeld slang. Je bent erg lenig en wendbaar, behoorlijk meegaand en je weet je uit bijna elke situatie te redden. Je kunt wel wat listig zijn. Je kletst je onder alle problemen en dingen als vervelende klusjes uit en dit is binnen een groep dan ook vaak jouw taak.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vechten vaak boven vluchten.
Serpe is een van de meest oostelijke districten en heeft aarde als element. Het is een heel bijzonder gebied, met zowel bossen als zandvlaktes en rotsen. De temperaturen variëren dan ook erg.

Capries (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Capries, district van het sterrenbeeld steenbok. Je bent erg atletisch en vriendelijk. Je bent aardig tegen bijna iedereen en maakt zo dus ook snel vrienden. Echter, je bent soms wel wat hebberig en koppig.
Je bent meer een denker dan een doener en je verkiest vluchten meestal boven vechten.
Capries is een van de meest centrale districten, ten westen van de vulkaan. Het element is aarde. Het gebied is erg rotsachtig en er groeien vrij weinig bomen. Het is er redelijk koud.

Bulrus (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Bulrus, district van het sterrenbeeld stier. Standvastigheid en moed zijn erg belangrijk voor jou. Je bent echter wel behoorlijk koppig en zult vrij snel proberen je zin door te drijven. Je wil graag je gelijk bewijzen en je zult hier ook best wel ver voor gaan.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vechten meestal boven vluchten.
Bulrus is een van de meest centrale districten, ten oosten van de vulkaan. Het element is aarde. Het gebied bestaat vooral uit laagland en uitgestrekte grasvelden . Het is er redelijk koud.

Tuca (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Tuca, district van het sterrenbeeld toekan. Je bent behoorlijk creatief en geïnteresseerd in kunsten zoals muziek, tekenen en schilderen. Schoonheid -zowel innerlijk als uiterlijk- is belangrijk voor je en je bent dan ook behoorlijk modebewust. Jouw grootste valkuil is dat je moeite hebt met rechtvaardig oordelen en dat je de scheidingslijn tussen goed en kwaad niet zo goed ziet.
Je bent meer een denker dan een doener en je verkiest vluchten vaak boven vechten.
Tuca ligt op de vijfde berg en is dus een van de noordelijkste districten, met lucht als element. De berg is relatief laag, waardoor het hier vrij warm is. Aan de voet van de berg groeien zelfs wat regenwoudachtige bossen, en dit is dan ook de plaats waar de meeste mensen wonen.

Oces (2 x uitgekomen)

Jij komt uit Oces, district van het sterrenbeeld vissen. Je bent behendig en erg vrijgevig. Je voelt je op je gemak in grote groepen en je bent niet graag alleen. Je hebt een flink aantal goede vrienden, maar eigenlijk kan je het met bijna iedereen wel goed vinden. Een probleem is wel dat je redelijk snel jaloers bent, al gaat dit meestal niet om materiële zaken. Binnen dit district zijn de uiterlijke verschillen heel groot en er ligt veel nadruk op het feit dat iedereen uniek is.
Je bent meer een denker dan een doener en je verkiest vluchten vaak boven vechten.
Oces is het meest zuidelijke district, met water als element. Het bestaat uit een paar relatief grote eilanden, vol met rivieren, meren en beekjes. Er is weinig hoogteverschil, dus het water stroomt erg traag. Het is er meestal warm, bijna tropisch weer.

Vulpex (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Vulpex, district van het sterrenbeeld vos. Bijna alles wat je doet gaat gepaard met elegantie en stijl. Je bent vrij sluw en je weet voor de meeste dingen wel een oplossing. En als er geen oplossing is, dan creëer je er wel een. Jouw grootste valkuil is dat je af en toe wat naar de oneerlijke kant geneigd bent.
Je bent best wel schuw en verlegen en je bent niet graag in een grote groep, je voelt je veel comfortabeler in je eentje.
Je bent meer een denker dan een doener en je verkiest vluchten vaak boven vechten.
Vulpex ligt aan de voet van de vulkaan en heeft als element aarde. Het is een bossig gebied, waar de temperaturen vrij hoog op kunnen lopen. Wat dit district zo bijzonder maakt, is dat de bewoners rustig naar de vuurdistricten kunnen gaan, zonder dan ze zelf vuur als element hebben. Ze zijn opgewassen tegen de hitte en de omgeving van de vulkaan.

Cetis (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Cetis, district van het sterrenbeeld walvis. Je hecht erg veel waarde aan kalmte en rust en je bent eerlijk en oprecht. Je bent echter wel vrij traag met de meeste dingen. Je doet alles graag op je eigen tempo en je werkt liever niet in een groep, je bent liever alleen.
Je bent meer een denker dan een doener en je verkiest vluchten vaak boven vechten.
Cetis is een van de meest zuidelijke districten, met water als element. Het bestaat uit een acht kleine eilanden die vrij ver uit elkaar liggen. Het district bestaat dus voor ongeveer driekwart uit water. Het is er meestal vrij warm, maar niet zo warm als in de ander zuidelijke districten.

Hya (0 x uitgekomen)

Jij komt uit Hya, district van het sterrenbeeld waterslang. Je bent behendig en snel, maar bovenal heel erg geduldig. Je bent vrij afwachtend en neemt de tijd om een situatie goed in te schatten. Je bent goed in staat om de juiste beslissingen te nemen. Je geniet van leiderschap en macht, misschien net iets te veel.
Je bent meer een denker dan een doener en je hebt een hele goede balans tussen vechten en vluchten, geheel afhankelijk van de situatie.
Hya is een van de meest zuidelijke districten, met water als element. Het bestaat uit twee grote, langwerpige eilanden die met een brug aan elkaar verbonden zijn. Door het district stromen enkele smalle riviertjes, maar erg veel zijn dat er niet. Het is er meestal erg warm, tropisch weer.

Lupis (9 x uitgekomen)

Jij komt uit Lupis, district van het sterrenbeeld wolf. Je bent ongelooflijk loyaal naar je vrienden en familie toe, je zal ze nooit verraden en zij gaan altijd boven alles. Je geeft heel veel om ze en zal ze koste wat het kost beschermen. Eensgezindheid staat in dit district dan ook centraal. Een probleem is wel dat je nogal cynisch kunt zijn tegenover de rest van de wereld, en dat je hierdoor vrij snel als ‘gemeen’ bestempeld wordt, ook al is dit niet het geval.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vechten vaak boven vluchten.
Lupis is een van de meest centrale districten, ten westen van de vulkaan. Het element is aarde. Het is een uitgestrekt gebied vol met dichte bossen. De temperaturen kunnen erg wisselen, maar het is er meestal vrij koud.

Cygna (2 x uitgekomen)

Jij komt uit Cygna, district van het sterrenbeeld zwaan. Je bent sierlijk en elegant en je bent dol op romantiek. Je bent meestal rustig en kalm, maar soms best wel arrogant. Binnen een groep wil je snel de leiding nemen, ook als dit misschien niet de juiste beslissing is.
Je bent meer een doener dan een denker en je verkiest vluchten meestal boven vechten.
Cygna ligt op de vierde berg en is dus een van de noordelijkste districten, met lucht als element. De berg is bedekt met dichte bossen en er is een groot meer, dat het zuiverste en helderste water van Nocta bevat. Het is er relatief koud, al valt het nog mee in vergelijking met de meeste noordelijke districten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Moonwaves

    Drago! Is dit een sotry van je? (;

    Klopt wel, Drago. Kudo :)

    7 jaar geleden
  • Beniebibs

    Wow, je hebt duidelijk moeite in deze quiz gestopt!
    :O

    Ik had Cani!

    7 jaar geleden
  • Million_Reasons

    Phenos, klopt :)

    7 jaar geleden
  • lowalowa1

    Lupis: Wolven en aarde. HELP!!!

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Leps, raar dat het eigenlijk niet klopt..

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?