Wat moet je later worden?

Na de middelbare school is het tijd om te kiezen: welke kant wil je later op? Groenbouw, een simpel kantoorbaantje of beroemd artiest? Kan je niet kiezen? Doe dan deze quiz om erachter te komen!

Mogelijke uitkomsten

Schrijver (11 x uitgekomen)

Jij bent er klaar voor. Pak je pen en papier erbij en ga los in je eigen gedachten. Zet je wildste dromen of mooiste fantasieën op papier. Of leg herinneringen vast door middel van letters. Het maakt niet uit of je nou beroemde schrijver, scriptschrijver of hobbyschrijver bent, het is jouw ding, jouw boek en jouw fantasie.

Politie/brandweer/ambulance (16 x uitgekomen)

"112! Ik heb een brandweer nodig! Mijn huis staat in brand!" "112! Ik heb een politiewagen nodig! Ik ben getuige van een bankoverval!" "112! Ik wil nu een ambulance, mijn man is buiten westen!" Het maakt jou niets uit. Met loeiende sirenes speer jij op het plaats delict af. Jij bent een avonturier en daarom rinkelen er bij jou al bellen als er 112 wordt geroepen. Levens redden is jouw toekomst. Stoer hoor!

Leraar (10 x uitgekomen)

"Wat is 1+1? Ja, Peter, zeg het maar." "2, juffrouw." Mensen de feiten vertellen, is jouw talent. Jij wil iedereen laten weten hoe het leven in elkaar steekt en bent erg behulpzaam. Al jouw vrienden krijgen altijd een grote steun in hun rug als er iets tegenzit. Perfect, jij bent een toekomstige leraar!

Winkelmedewerker (0 x uitgekomen)

"Kan ik u ergens mee helpen?" Is jouw zin. Jij doet niets liever dan adviezen geven en mensen trouw helpen. Hoe chagrijnig de klant ook is, jouw potje kookt niet gauw over. Mensen zullen jouw altijd dankbaar zijn. Ook vind je het geweldig om met nummers te werken aan de kassa. Jij bent dus niet alleen heel trouw, maar ook een ster in rekenen!

Politicus (18 x uitgekomen)

Debatteren is wat jij het liefste doet. Praten over economie, bevolking of wat er dan ook met een landsorganisatie te maken heeft, jij bent een bloeiende filosoof die niets liever doet dan praten, praten, praten. Pas wel op dat mensen zich niet aan je intelligentie gaan irriteren! ;)

Beroemd (47 x uitgekomen)

Jij droomt over the walk of fame. Of je nou zanger(es), topsport(st)er, of acteur/actrice wordt, het maakt jou niet uit. Als iedereen je maar kent en je geweldig vindt, ben jij tevreden over je toekomst. Natuurlijk blijft familie het belangrijkst voor je. Ze steunen je bij alles wat je in je carrière doet. Geweldig!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Spunlay

    Politicus. You kidding me?

    7 jaar geleden
  • _Orphan_

    Schrijver, klopt!

    7 jaar geleden
  • justdo1t

    Niemand van jullie is saai genoeg om aan de kassa te werken!!

    7 jaar geleden
  • justdo1t

    i understand

    7 jaar geleden
  • Huffpuff

    Juf... Noooooooo :( Ik wil NOOIT leraar worden. Je zal maar zo'n klas als die van mij krijgen. Ik heb echt genoeg verschrikkelijke klassen meegemaakt. Daar hoop ik een keer van af te zijn na school.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?