Spin the bottle ... met Oomph!

Het bekende trio van Oomph die vele Duitse en Russische harten heeft gestolen blijkt samen met jou in een en dezelfde kamer te zitten! Natuurlijk ben je een giga grote fan en vind je het dus niet erg om met hun opgesloten te zitten.
'Hello everyone, please feel welcome to our special edition of spin the bottle. Today I will be speaking English, because I suck at speaking German. I wish all of you the best luck and nobody goes away before everyone is kissed.' klinkt er een stem uit de boxen, die blijkbaar op verschillende plaatsen in de kamer hangen. In de hoek van de kamer staat een kleine tafel met een fles daarop. Je kijkt rond en ziet een gemaskerde man de klinkloze deur uit komen, om vervolgens een lege fles in je handen te duwen en terug de kamer uit te stappen.

Mogelijke uitkomsten

Dero Goi (9 x uitgekomen)

Je draait de fles 13 keer en het draait als een gek, om vervolgens te stoppen voor Dero Goi. De man kijkt je aan met zijn charmante glimlach waardoor je een lichte blos op je wangen voelt. Je staat allebei recht en stapt naar elkaar toe.
'I hope you will wait for me behind that door.' zegt Dero, waarna hij je kin lichtjes optilt en een kus op je lippen druk voor je wat kan zeggen. Beetje verbaasd kijk je hem aan, wat ervoor zorgt dat een grijns zijn gezicht siert. Hij zet zich terug neer op zijn plek, als jij richting de deur stapt. Vlak voor de deur achter je sluit, hoor je een andere open gaan en stapt er iemand anders naar binnen. Je kan alleen hopen dat die persoon niet door de fles wordt gekozen, waardoor Dero diegene moet kussen.

Robert Flux (11 x uitgekomen)

Je draait de fles twee keer en als die stopt, blijkt het voor Robert Flux te stoppen. De man kijkt je met een kleine glimlach aan en stapt jou kant uit. Je staat recht en Flux staat al voor je. Hij bukt zich naar voor en druk een kus op je wang. Het voelt zo zacht aan, net alsof hij bang is om je op die manier pijn te doen.
'I have to much respect for woman, I can't just kiss you like they want in this game.' zegt hij en glimlacht oprecht, zodat je weet dat hij meent wat hij zegt. Je bedankt hem voor zijn hoffelijkheid en gaat door de deur. Het eerste dat je ziet is eten en je gaat meteen naar de tafel.

Andreas Crap (5 x uitgekomen)

Na een enkele draai, stopt de fles voor Andreas Crap. Je had al een hele tijd het gevoel dat je door hem aangekeken werd, maar je keek de hele tijd een andere kant op. Verlegen sta je recht en stap je naar hem toe.
'It would be nice if you would wait for me when you pass that door.' zegt hij zachtjes. Je kijkt hem blozend aan en knikt, niet meteen wetend wat te zeggen. Hij glimlacht naar je, waarna hij zijn lippen op de jouwe drukt. Ze voelen zo zacht aan en voor je het weet verbreekt hij de kus.
'Wait for me.' herhaalt hij nog even, voor hij terug neer gaat zitten. Op automatische piloot stap je door de deur en ga je in de sofa zitten die in de andere ruimte staat, wachtend op Andreas.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?