Welke starter pokemon heb jij?

In deze quiz kan je kijken welke starterpokemon (inclusief pikachu) het best bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Charmander (7 x uitgekomen)

Charmander is een eigenwijze maar betrouwbare teamgenoot, hij is van het element vuur en evolved eerst in charmeleon en dan in charazard.

Squirtle (9 x uitgekomen)

Squirtle is een pokemon die graag beter wilt worden in vechten en is een echt baasje, hij is een water type en evolved in wartortle en daarna in blasttoise.

Bulbasaur (16 x uitgekomen)

Bulbasaur is een betrouwbare teamgenoot die alles doet wat je zegt; hij knuffelt graag en is graag bij zijn trainer, hij is een gras type en hij evolved in yvasaur en daarna in venosuar.

Pikachu (8 x uitgekomen)

Pikachu is een pokemon die graag sterker wil worden maar ook heel goed naar de teamgenoot luistert; soms is hij een beetje klunzig, hij evolvd in raichu.

oshawott (1 x uitgekomen)

Oshawott is een pokemon die aardig klunzig is; hij luistert niet echt naar het baasje en heeft zijn eigen wil, hij evolved eerst in dewott en daarna in sumowott.

Tepig (1 x uitgekomen)

Tepig is een klein schattig varkentje die graag bij het baasje blijft, hij evolved eerst in Pignite en daarna in emboar.

Snivey (1 x uitgekomen)

Snivey is een gras pokemon en ze is bijna altijd een meisje, ze is heel sterk en serieus, ze evolved eerst in Servine en dan in Serverior

Fennekin (3 x uitgekomen)

Fennekin is een vos vuur pokemon, hij is gebaseerd op een vos en hij knuffeld graag, hij evolved eerst in Braixen en dan in Delphox.

Froakie (4 x uitgekomen)

Froakie is een pokemon die een hele grote wil heeft en niet goed luistert maar zodra hij je mag is hij een hele goede pokemon, hij is een water type en evolved eerst in Froagadier en dan in Greninja.

Chespin (2 x uitgekomen)

Chespin is een pokemon die graag bij een trainer wil zijn; ook wil hij graag goed trainen maar hij is wat klunzig, hij is een gras type en hij evolved eerst in Quilladin en dan in Chesnaught.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?