Welke groente is een goede metafoor voor jouw persoonlijkheid?

Laat ons een gokje doen ;)

Mogelijke uitkomsten

Koolraap (74 x uitgekomen)

Een caloriearme wortelgroente met een ruwe buitenkant, maar zachte binnenkant. De laatste jaren is de koolraap een beetje uit de gratie geraakt. Ten onterechte, want jij bent weliswaar eenvoudig, maar een echte lekkernij

Knolselderij (146 x uitgekomen)

Je hebt soms een iets bittere smaak en bent daarom niet altijd geschikt voor consumptie, zeker niet rauw.
Knolselderij kan voor allerlei gerechten worden gebruikt. De groente kan gekookt, gebakken of gestoofd worden en worden verwerkt in maaltijdsoepen of bijvoorbeeld aardappelpuree. Ook rauw (of kort geblancheerd) smaakt knolselderij goed. Dus je staat voor veel dingen open.

Courgette (150 x uitgekomen)

Het vruchtvlees heeft een zachte, lieflijke smaak, bevat veel ijzer en heeft een geurig aroma. Overal waar je bent voelen (ruiken) mensen je aanwezigheid, maar niet op een negatieve manier. Je bent op je best van mei t/m oktober.

Artisjok (345 x uitgekomen)

Oh, de artisjok. De hangjongeren onder de groenten volgens Herman den Blijker (professioneel groente-psycholoog). In artisjok zit het stofje cynarine, afgeleid van het Latijnse woord voor artisjok, wat de smaakpapillen die zoet waarnemen blokkeren. Je bent niet de meest positieve persoon in de groep, maar jouw realisme zorgt ervoor dat het optimisme van de anderen eruit springt.

Mierikswortel (110 x uitgekomen)

De mierikswortel heeft een heel scherpe smaak die doet denken aan mosterd. Je bent dominant. Pas dus op met doseren en mengen met andere kruiden (mensen). Heeft een friszure, maar ook bittere smaak. Spicy, eh?

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Incroyable

    Knolselderij! omg klopt ook nog wel :o

    7 jaar geleden
  • FaithofBlood

    knolselderij... ik had iets van brocolli verwacht xD maar ja ook leuk :$

    7 jaar geleden
  • tinkerbel1

    knolselderij

    7 jaar geleden
  • Galactica

    Artisjok :P

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Artisjok

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?