Welke Disney prinses ben jij?

Jong of oud.. wie wil er stiekem niet allemaal een prinses zijn? Of je nu een meisje bent die ervan droomt om op een dag een prinses te zijn, of al een wat ouder meisje die even wil vluchten naar de wereld van vroeger.. of misschien wel een jongen die gewoon nieuwsgierig is, het mag allemaal. Kom erbij en zet je zorgen even opzij!

Mogelijke uitkomsten

Assepoester (17 x uitgekomen)

Blond haar.. blauwe ogen.. altijd in de weer.. Dat moet Assepoester zijn! Geweldig! Stop meteen met wat je aan het doen bent, pak je spullen en hup! Naar een kasteel, jij! Want jij bent een ware prinses. Hou jij er ook zo van als je soms als een prinses behandelt wordt? Kijk maar naar deze uitkomst, want dat verdien je.

Belle (30 x uitgekomen)

Bruin haar.. bruine ogen.. een dierenliefhebber.. Dat moet Belle zijn! Geweldig! Stop meteen met wat je aan het doen bent, pak je spullen en hup! Naar een kasteel, jij! Want jij bent een ware prinses. Hou jij er ook zo van als je soms als een prinses behandelt wordt? Kijk maar naar deze uitkomst, want dat verdien je.

Doornroosje (23 x uitgekomen)

Blond haar.. bruine ogen.. houdt van slapen.. Dat moet Doornroosje zijn! Geweldig! Stop meteen met wat je aan het doen bent, pak je spullen en hup! Naar een kasteel, jij! Want jij bent een ware prinses. Hou jij er ook zo van als je soms als een prinses behandelt wordt? Kijk maar naar deze uitkomst, want dat verdien je.

Ariël (10 x uitgekomen)

Rood haar.. blauwe ogen.. bent graag in het water.. Dat moet Ariël zijn! Geweldig! Stop meteen met wat je aan het doen bent, pak je spullen en hup! Naar een kasteel onder water, jij! Want jij bent een ware prinses. Hou jij er ook zo van als je soms als een prinses behandelt wordt? Kijk maar naar deze uitkomst, want dat verdien je.

Sneeuwwitje (9 x uitgekomen)

Zwart haar.. bruine ogen.. houdt van de natuur.. Dat moet Sneeuwwitje zijn! Geweldig! Stop meteen met wat je aan het doen bent, pak je spullen en hup! Naar een huisje in het bos, jij! Want jij bent een ware prinses. Hou jij er ook zo van als je soms als een prinses behandelt wordt? Kijk maar naar deze uitkomst, want dat verdien je.

Rapunzel (13 x uitgekomen)

Blond haar.. groene ogen.. prachtig (lang) haar.. Dat moet Rapunzel zijn! Geweldig! Stop meteen met wat je aan het doen bent, pak je spullen en hup! Naar een kasteel, het liefst in een torenkamer, jij! Want jij bent een ware prinses. Hou jij er ook zo van als je soms als een prinses behandelt wordt? Kijk maar naar deze uitkomst, want dat verdien je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Royke

    Hahaha ik ben Rapunzel

    7 jaar geleden
  • tinkerbel1

    Doornroosje.

    7 jaar geleden
  • Allmilla

    Belle, qua uiterlijk en liefde voor dieren klopt het wel! :)

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Doornroosje <3

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?