Welke Disneyprinses ben jij?

Vroeger wilden we allemaal een prinses worden. Tegenwoordig begrijpen we dat dat slechts een meisjesdroom zal blijven. Maar dat betekent niet dat je niet kunt dromen. Welke Disneyprinses ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Sneeuwwitje (8 x uitgekomen)

Iedereen staat versteld van jouw schoonheid en daarbij ben je ook nog eens hartstikke lief! Je bent een zelfstandige meid, die niet schroomt om om hulp te vragen. Pas echter wel op: niet iedereen is te vertrouwen. Laat jezelf niet gebruiken.

Doornroosje (25 x uitgekomen)

Jouw ouders zijn ontzettend blij met jou als kind! Je bent levendig, aardig, mooi en nieuwsgierig. Laat je echter niet te veel door je nieuwsgierigheid leiden, voor je het weet beland je in een situatie die je liever had willen voorkomen!

Pocahontas (1 x uitgekomen)

Jij geeft veel om de natuur en de wezens om je heen. Voor jou is iedereen gelijk. Jij hoeft niet rijk te zijn om gelukkig te zijn. Voor jou is gelijkheid genoeg. Je bent een waar voorbeeld voor veel van je leeftijdsgenoten en weet wat je in je leven wil bereiken.

Assepoester (2 x uitgekomen)

Soms heb je het gevoel dat mensen je goedheid tegen je gebruiken. Denk eens wat meer aan jezelf, dan zul je zien dat je prachtig bent en een waardig leven kan hebben. Blijf altijd in jezelf geloven!

Belle (24 x uitgekomen)

Jij bent een dappere jonge meid! Je bent intelligent en geeft niet om het uiterlijk of het geld van een ander. Bij jou gaat alles om innerlijk. Je hebt zelf dan ook niet voor niets een prachtig innerlijk!

Ariël (23 x uitgekomen)

Jij bent een nieuwsgierige, ondeugende meid met veel vrienden. Je droomt graag. Soms kom je wel eens in situaties terecht, waar je ouders je liever vandaan houden. Maar uiteindelijk weet je jezelf wel te redden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • hello1200

    belle uh this dosent makes sens

    7 jaar geleden
  • Dagmar_dh

    Ariel

    7 jaar geleden
  • F4Nina

    Ariel klopt maar. Pocahontas past beter bij mij

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Ariël :)

    7 jaar geleden
  • Saureus

    Ariël, de beschrijving klopt xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?