Welke celebrity is jouw stijlicoon?

Je hebt vast wel een eigen kledingstijl. Misschien hou je van vrouwelijk of juist van comfortabel of grungy. Deze quiz laat zien welke celebrity weleens jouw stijlicoon zou kunnen zijn!

Mogelijke uitkomsten

Taylor Swift (1 x uitgekomen)

Jij houdt van vrouwelijke kleding. Het liefst draag je rokjes of jurkjes en de combineer je dan met een paar hakken of laarzen, net als Taylor Swift!

Taylor Momsen (3 x uitgekomen)

Grunge of gothische kleding is helemaal jouw ding! Ook Taylor Momsen heeft zich in deze stijl gevonden. Jouw outfits maken jou de stoerste chick op straat!

Emma Watson (1 x uitgekomen)

Jij houdt van comfortabel, maar stijlvol! Net als Emma Watson! Je ziet Emma zelden rondlopen in te koude kleren of op te hoge hakken. Toch ziet ze er altijd schitterend uit!

Gigi Hadid (15 x uitgekomen)

Jij kleedt je graag casual. Ook Gigi Hadid is vaak in een casual outfit op straat te vinden. Dit combineert ze met de laatste trends!

Kirsten Stewart (4 x uitgekomen)

In je vrije tijd ga jij graag comfortabel en sportief gekleed. Hiervoor combineer je een sweater of een simpel shirt met een fijnzittende jeans. Ook Kirsten Stewart is geregeld in een sportieve outfit op straat te vinden!

Rihanna (1 x uitgekomen)

Jouw kledingstijl is edgy. Je onderscheid je graag van anderen. Kleding is voor jouw iets waar je je imago mee laat zien. Jij bent op zich zelf al een waar stijlicoon voor anderen. Het is dan ook niet voor niets dat kleding die jij nu draagt over een paar jaar in de mode is. Ik denk dat jij je wel kan vinden in de kledingstijl van Rihanna.

Vanessa Hudgens (0 x uitgekomen)

Jouw kledingstijl is boho! Net als Vannesa Hudgens hou je van zwierige jurken, franjes en haarbandjes. De festivallook is helemaal jouw ding!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Marisha

    Gigi Hadid

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?