wie ben jij van Harry Potter uit deel 8 het vervloekte kind?

Wie ben jij uit het nieuwste deel van Harry Potter? Ben jij Roos, Albus, James, Lily, Delphi, Scorpius, Hugo. Doe nu de Quiz!

Mogelijke uitkomsten

Hugo Griffel Wemel (24 x uitgekomen)

Hugo is het jongste kind van Hermelien Griffel en Ron Wemel. Hugo heeft op de foto rood haar, maar eigenlijk heeft hij het bruine haar van Hermelien Griffel. Hugo heeft bruine ogen en in het begin van het boek op 1 September 2017 is hij 2 jaar te jong om naar zweinstein te gaan. (Je moet 11 jaar zijn om naar zweinstein te mogen).

Albus Potter (53 x uitgekomen)

Albus is de middelste van de kinderen van Harry Potter en Ginny Wemel. Albus houdt niet van de beroemdheid die hij heeft door zijn vader. Op zweinstein komt hij als enige van de Potters bij Zwadderich en wordt daardoor gepest door de andere kinderen. Hij heeft 1 beste vriend: Scorpius Malfidus. Hij heeft in het begin van het boek een slechte band met zijn vader, maar aan het einde zijn ze heel close.

Roos Griffel Wemel (99 x uitgekomen)

Roos is een heel slim meisje net als haar moeder Hermelien en leert en leest dus veel. Roos is het oudste kind van Hermelien Griffel en Ron Wemel. Roos komt bij Griffoendor. Scorpius Malfidus is verliefd op haar. Roos gaat tegelijk naar zweinstein als Albus Potter.

James Sirius Potter (22 x uitgekomen)

James zit in het nieuwe deel in het 3e jaar op zweinstein, bij Griffoendor. Hij lijkt op Sirius en omdat hij vaak grappen maakt en door zijn gedrag vinden zijn ouders dat hij op zijn ooms Fred en George Wemel lijkt. Hij is vrienden met het petekind van zijn vader:Teddy Lupos.

Lily Loena Potter (101 x uitgekomen)

Lily is in het begin van het nieuwe deel 9 jaar oud en komt uiteindelijk ook bij Griffoendor. Ze lijkt erg op haar moeder Ginny Wemel, ze heeft het rode haar en bruine ogen. Lily is het jongste kind van Harry Potter en Ginny Wemel. Ze is vernoemt naar Harry's moeder en naar een vriendin van haar ouders: Loena Leeflang.

Scorpius Hyperion Malfidus (26 x uitgekomen)

Scorpius is de enige zoon van Draco Malfidus en Astoria, want Astroria overlijd in het nieuwste deel. Scorpius wordt gepest op school omdat ze zeggen dat hij de zoon van Voldemort is en dan Draco en Astoria geen kinderen kunnen krijgen. Albus Potter is zijn enige vriend. Scorpius is verliefd op Roos Griffel Wemel.

Delphi (31 x uitgekomen)

Delphi is een wraaklustig meisje. Ze is dan ook het kind van Voldemort en Beatrix van Detta. Ze wil dat haar vader trots op haar is en gebruikt daarom veel geweld.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • loveSamGrest

    delphi klopt opzich wel ben bloeddorstig en wraaklustig

    5 jaar geleden
  • Drumstick

    Het is misschien handig om te vermelden dat er spoilers bij zitten, ik heb bijvoorbeeld nog niet het hele boek gelezen (voornamelijk omdat het net een uit de hand gelopen fanfictie is) en voor mij is Delphi nog steeds het nichtje/achternichtje van Cedric, geloof ik?

    7 jaar geleden
  • Breckenridge

    Roos.

    7 jaar geleden
  • sanneterpstra

    LILYYYYYYYYYYYYYYYYYY LOENAAAAAAAAAAA POTTERRRRRRRRRRR OMG IK BEN ZO BLIJJJ YESSSSSSSSS IK VOEL ME NU ECHT ZOALS LILYYYYY, MISS KAN IK WEL NAAR ZWEINSTEIN OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

    7 jaar geleden
  • ANLE

    Ik ben Roos Griffel Wemel... Eigenlijk ik zit ik Zwadderich maar ja...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?