Naar welke vlogger moet jij kijken?

Tegenwoordig staat heel Youtube vol met mensen die het nodig vinden om hun leven op internet te plaatsen en veel mensen vinden het leuk om hier naar te kijken. Welke youtuber is een echte aanrader voor jou?

Mogelijke uitkomsten

MarcotmTwee (20 x uitgekomen)

MarcotmTwee is een man van middelbare leeftijd die onder andere filmpjes over zijn poezen maakt en daarnaast ook een heuse keukenprins is op het gebied van goedkoop voedsel. Dus als jij benieuwd bent hoe je een lekker warm leverworsthapje of bakboterkoffie maakt, check dan dit kanaal!

Erwina Hoogendijk (18 x uitgekomen)

Erwina is een vrouw uit Rotterdam die onder andere bekend is van haar geniale filmpjes waarin ze liedjes afspeelt en hierover haar inspirerende, zelfverzonnen teksten zingt. Dus als jij je afvraagt hoe je nieuwe liedjes maakt bekijk dan dit kanaal!

Sando Gaming (30 x uitgekomen)

Binnen dit kanaal staat een spel centraal wat eigenlijk bijna niet gespeeld wordt op Youtube genaamd Minecraft. Sando Gaming heeft dit gat in de Youtube-markt gevonden en maakt videos die dankzij een gemiddelde afspeelduur van een uur en het interessante commentaar van hem en zijn vriendjes natuurlijk altijd boeiend zijn. Dus wil jij Minecraft videos zien die nergens anders op Youtube te vinden zien. Check dan dit kanaal!

Chantal en Amanda Zeeman (28 x uitgekomen)

Deze dames hebben ontdekt dat je met originaliteit ver kunt komen. Zo maakt ze onder andere videos over haar vakantie in Centerparcs en hoe ze gaat shoppen. Dus ben je op zoek naar content die je nergens anders kunt vinden. Kijk dan de videos van deze meiden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • emmalouise1802

    deze quiz is zo random en onduidelijk. random is niet grappig! (denk ik toch XD)

    6 jaar geleden
  • Memerith

    Chantal & Amanda, eeeeuyy *zet feesthoedje op*
    (Ik ben eigenlijk meer fan van MarcotmTwee, maargoed)

    6 jaar geleden
  • Zee

    Oh mijn god

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?