Wat voor kerst-type ben jij?

Er zijn mensen die in september al vrolijk kerstliedjes luisteren, er zijn ook mensen die blij zijn als kerst voorbij is. Vind jij kerst leuk? En wat voor type kerstmens ben jij? Test het.

Mogelijke uitkomsten

Kerst-obsessed (134 x uitgekomen)

Jaaaaaaaa! Kerstmis! Jij bent zo iemand die helemaal blij van kerst wordt. Gezelligheid, kerstbomen, lichtjes, rendieren, kalkoenen... En je vindt het vast heel jammer als kerst weer voorbij is. All I Want for Christmas ken je uit je hoofd en leuke kerstspulletjes vallen altijd in de smaak.

Gewoon-leuk-tyoe (37 x uitgekomen)

Kerst. Je vindt het zeker een heel gezellige tijd en je verheugt je op het kerstdiner, maar je snapt niet echt hoe verslaafd sommige mensen aan kerst zijn. Van die mensen die alle kerstliedjes bij naam (misschien zelfs zanger) uit hun hoofd weten. Jij vindt kerst... gewoon leuk. Waarom zou je kerstgek zijn als sinterklaas en oud & nieuw ook gezellig zijn?

Anti-kerstmis (26 x uitgekomen)

Jij hebt niet zoveel met kerst. Allemaal heel leuk die lichtjes hoor, maar jij wordt er niet geweldig warm van. Oké, misschien vind je het best gezellig bij elkaar enzo, maar al die Amerikaanse kerstman-en-rendier-en-kalkoen poeha hoeven niet voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Junns

    Gewoon leuk! Klopt ook wel, ik wordt niet laaiend enthousiast van Kerst, maar ik vind het ook niet vreselijk.

    7 jaar geleden
  • Value

    anti-kerstmis tho don't like it much tbh

    7 jaar geleden
  • Value

    anti-kerstmis tho don't like it much tbh

    7 jaar geleden
  • Slughorn

    Haha, stiekem ben ik wel een beetje kerst-obsessed misschien.
    Maar in januari is dat ook echt wel weer over hoor, dan mag het weer een jaar het huis uit

    7 jaar geleden
  • Scandal

    "Gewoon leuk"
    Nou, ik vind heel veel dingen enorm leuk aan Kerst en luister een maand van te voren continu kerstliedjes, maar het materiële deert me eigenlijk totaal niet. Dusja, ik zit er tussenin. =P

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?