Wat moet jij doen als je je verveelt?

Jup, het is zomervakantie! Dat betekent heel veel leuke dingen doen, maar ook veel vrije tijd. Tè veel, soms. Herkenbaar? Doe dan deze quiz, dan weet jij wat je kunt gaan doen op zo'n moment wanneer alles saai lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Creatief bezig zijn (16 x uitgekomen)

Jij kunt ontzettend genieten van met je handen bezig zijn. Of het nu je kamer opleuken is of tekenen, jij bent hier wel een tijdje zoet mee. Ideetjes:
- natekenen wat voor je ligt
- waterverven
- zelf een strip maken

Een lekker recept maken (3 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om met al die vrije tijd lekker wat te experimenteren in de keuken. Struin Pinterest en Google af, haal de benodigdheden bij de supermarkt, doe je schort om en je bent klaar om te bakken! Zo ben je in een mum van tijd weer een paar uur verder. Een paar ideetjes:
- monchoutaart
- bananenbrood
- churros

Sportief zijn (12 x uitgekomen)

Jij bent nogal actief en houdt niet van stil zitten. Dus beweeg! Zoek op internet naar een goede work-out om te doen, ga een blokje om of fiets een eindje door je buurt heen. Voor de echte fanatiekelingen: hardlopen is natuurlijk ook een idee. Na deze dingen ben je zeker weer vol energie!

Luieren in de tuin (9 x uitgekomen)

Jij bent niet zo van het 'iets doen'. Ik bedoel; het is VAKANTIE. Je hebt je het hele jaar al in het zweet gewerkt. Tijd voor ontspanning! Gewoon even genieten. Frisdrank, een tuinstoel, een afspeellijst en wat leesvoer: meer heb je niet nodig voor een ultiem chill-momentje in je achtertuin.

Leren (6 x uitgekomen)

Jij houdt van nadenken en nieuwe dingen leren. Dus leer! Nee, niet uit een schoolboek (want die heb je toch al lang ingeleverd) maar leer een nieuwe 'skill'. Schaken, haken, piano spelen, Iers praten? Ga de uitdaging aan. Het fijne is dat je zes weken lang de tijd hebt, waarin heel wat te bereiken valt.

Afspreken met vrienden (5 x uitgekomen)

Jij bent geen type die een hele dag zichzelf kan vermaken, dan verveel jij je te pletter. Dus ga iets gezelligs met anderen doen! Er zijn vast nog wel een paar mensen te vinden die ook nog niet op vakantie zijn. Ideetjes:
- filmmarathon
- picknicken

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Jolienvds

    Creatieffff

    5 jaar geleden
  • tunamayo

    Leren...xD
    Vreselijk, had dan toch afspreken met vrienden of creatief bezig zijn gewild haha

    5 jaar geleden
  • filosofie

    🤡

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?