Spin the bottle {The hobbit}

Je wordt wakker op een zetel in een onbekende kamer. Je hoofd doet ongelooflijk veel pijn, alsof er iemand met een pan tegen geslagen heeft.
'Alles in orde? Je was bewusteloos toen ze je binnen brachten.' hoor je een stem van iemand. Je kijkt op en ziet niemand minder dan Legolas naar je kijken. Verbaasd staar je hem aan, terwijl hij je bezorgd blijft aan kijken. Je herpakt je snel, staat op en wankelt een beetje. Meteen schiet hij je te hulp, je leunt tegen hem aan en samen stappen jullie een hele eind verder. Je komt uit in een andere kamer, waar je nog een hele deel van de hobbit crew ziet zitten.
'Hoe komen jullie hier allemaal dan terecht?' vraag je verbaasd aan Legolas. Hij heft even zijn schouders op, als teken dat hij het zelf niet goed weet.
'De meeste van ons werden op dezelfde manier als jij wakker, dus we hebben geen idee.' vertelt hij. Hij laat je langzaam zakken op het zachte tapijt en gaat naast je zitten. Iedereen zit nu mooi in een cirkel, met in het midden een kleine tafel.


©Deze quiz is door mij ontworpen en doet mee aan de de hobbitwedstrijd!
Even melden dat ik enorm verrast ben door mijn deelname aan Midden Aarde Quizlet Awards!
Beste Midden-Aarde Quiz:
1ste Ronde
2de ronde, 2de plaats!

Hier ben ik heel erg blij mee!

Mogelijke uitkomsten

Thorin (34 x uitgekomen)

Je draait zeven keer aan de fles en deze stopt bij niemand minder dan Thorin Oakenshield! Verlegen kijk je hem aan, hopend dat hij het blozen van je wangen niet echt opmerkt. Hij stapt naar je toe en knielt voor je neer.
'Het moet maar, denk ik. Niet het meest romantische ruimte om iemand te kussen, maar wacht straks op mij.' fluistert hij. Nog voor je iets kunt terug zeggen, kust hij je lippen en gaat hij terug op zijn plaats zitten. Je neemt de fles op en geeft die aan Thorin.
'Nu mag jij draaien, tot zo.' fluister je terug, waarna je de kamer uit stapt en op Thorin wacht.

Bilbo Baggins (19 x uitgekomen)

Je draait twee keer en de fles stopt voor Bilbo Baggins. Hij kijkt je even verbaasd aan, maar herstelt zich snel. Je staat recht en stapt naar hem toe, je hurkt voor hem neer. Je neemt met je handen zijn gezicht vast en je drukt je lippen op de zijne.
'Ik... d-dit spel.. w-waarom...' zegt hij, steeds struikelend over zijn woorden. Je glimlacht even naar hem. draait je om en reikt hem de fles aan.
'Het is nu jou beurt om de fles te draaien, Bilbo.' zeg je lief tegen hem. Je staat op en verlaat de ruimte, met een glimlach op je gezicht.

Bofur (20 x uitgekomen)

Je draait elf keer aan de fles, die vervolgens stopt voor Bofur. Je staat op en kijkt hem glimlachend aan, waarbij Bofur je voorbeeld volgt.
'Vooruit met de geit, ik heb nog een geluk dat een knappe jonge dame me gaat kussen.' zegt hij, waardoor je even moet lachen. Hij neemt met een hand je gezicht vast, trekt je wat naar zich toe en kust je voor enkele ogenblikken. Veel te snel laat hij je los en daardoor weet je dat je de kamer uit moet.
'Nu mag jij draaien.' zeg je opgewekt tegen Bofur. Je stapt de kamer uit, maar keer je nog even om zodat je naar hem kan kijken. Blijkbaar had hij al aan de fles gedraaid, waardoor hij met Legolas moet zoenen. Je grijnst even en doet de deur achter je dicht.

Tauriel (24 x uitgekomen)

Je draait de fles een keer en komt uit bij Tauriel. Verschillende dwergen beginnen te joelen, maar jij kijkt natuurlijk even vreemd op. Langzaam sta je dan toch recht, net zoals Tauriel en ze stopt vlak voor je.
'Tijdens de uitleg hebben ze niet gezegd hoe we moesten kussen, toch?' vraagt ze je, waarbij je jou hoofd schudt. Ze bukt zich een beetje, waarbij ze een kus op je wang drukt en het gejoel stopt onmiddelijk. Je kijkt haar glimlachend aan, blij dat ze op die manier je een kus heeft gegeven.
'Nu mag jij draaien.' zeg je. Je neemt de fles op en geeft deze aan Tauriel, waarna je de kamer uitloopt en op zoek gaat naar het eten.

Legolas Greenleaf (29 x uitgekomen)

Je draait drie keer aan de fles, als het stopt met draaien kijk je verbaasd naar de persoon die het aanduidt. Legolas kijkt je nieuwsgierig aan, terwijl hij gaat rechtstaan. Je weet even niet wat zeggen, die starende blik slaat je even uit het veld. Toch sta je net als hem recht, maar je blijft op je plaats staan. Je hoort hem wat in het elfs mompelen, maar helaas versta je het niet goed. Je hoopt maar dat het niets slechts over je is. Als hij bij je is, bukt hij zich even en drukt vlug zijn lippen op de jouwe en kijkt je opnieuw aan met zijn intense ogen.
'Ik zie je straks wel.' zegt hij heel zacht. Je hoopt maar dat je hem goed verstaan hebt. Hij gaat terug zitten op zijn plaats en staart voor zich uit.
'Jij mag nu draaien.' zeg je tegen hem en stapt verward de kamer uit.

Kili (18 x uitgekomen)

Je draait twaalf keer aan de fles en als het stopt, kijkt je naar de persoon die de fles aanwijst. Je kijkt even verbaasd op, maar een glimlach siert meteen je lippen als je Kili ziet. Je staat op en knielt vervolgens voor hem neer.
'Als je niet wilt, is een zoen op de wang ook goed hoor.' fluistert hij lief. Zijn hand pakt een pluk haar van je gezicht weg en legt het achter je oor. Hij is echt zo lief, je zou het beledigend vinden als je een kus van hem zou weigeren. Je buigt je naar hem toe, drukt jouw lippen op de zijne en kust hem seconden lang. Het lijkt even alsof er een explosie doorheen de ruimte gaat, maar die verdwijnt als de kus verbroken wordt.
'Nu mag jij draaien.' fluister je naar hem. Je wilt recht staan, maar hij houdt je tegen en trekt je terug naar hem toe.
'Wacht aan de deur op me, ik kom zo.' fluistert hij. Je knikt met een kleine glimlach en gaat de kamer uit, wachtend op Kili.

Fili (28 x uitgekomen)

Je draait vijf keer aan de fles en die stopt recht voor Fili. Je ogen glinsteren meteen, aangezien je hem al even in het oog hield. Beiden staan jullie recht, maar voor je dichtbij hem kan komen buigt hij even.
'Fili, tot uw dienst.' zegt hij op een grappige manier en even lach je. Je zegt ook je naam, waarna je wat dichter naar hem toe gaat.
'Ik kus je enkel als je straks op me wacht.' fluistert hij tegen je.' Je knikt meteen, met een blos op je wangen. Hij drukt voorzichtig een kus op je lippen en je geniet even van dat moment. Als hij zijn lippen van de jouwe haalt, glimlacht hij naar je.
'Nu mag jij.' zeg je, verwijzend naar de fles. Je draait je om en gaat in de andere ruimte wachten.

Bard (19 x uitgekomen)

Je draait de fles zes keer en je ziet dat het stopt bij Bard. Je hartje maakt een sprongetje, maar dat laat je natuurlijk niet zien. Nonchalant sta je recht, stap je naar Bard toe en hij staat ook recht. Hij lijkt een beetje in de war te zijn, dus leg je een hand op zijn wang. Hij buigt zich een beetje naar voren en je drukt je lippen op de zijne. Het duurt slechts enkele seconden, maar je geniet ervan. Als jullie lippen van elkaar wijken, laat je hem weer los.
'Nu mag jij draaien.' zeg je. Je stapt de kamer uit met een gelukzalig gevoel.

Ori (19 x uitgekomen)

Je draait de fles vier keer en die stopt voor Ori. De dwerg kijkt je erg verlegen aan, wat je ergens wel schattig vindt. Je staat rcht en stapt naar hem toe, waardoor hij nog roder wordt. Je hurkt bij hem neer, drukt vluchtig een kus op zijn lippen en staat dan weer recht.
'Wat moet ik nu doen?' vraagt hij zacht, terwijl zijn wangen erg rood kleuren.
'Nu mag jij draaien.' zeg je op een vriendelijke toon. Ori lijkt wel stomverbaasd te zijn van de snelle kus, je stapt dan maar naar de deur en gaat op zoek naar het eten.

Gandalf the Grey (11 x uitgekomen)

Je draait de fles acht keer en je ogen worden groot als je ziet dat het bij Gandalf stopt. Je lijkt even vast te zitten aan de grond, maar toch sta je met veel moeite recht. Je had het nooit verwacht dat de fles echt zou stoppen bij Gandalf. Door al dat nadenken besef je niet meteen dat de tovenaar al voor je staat en hij buigt zich een beetje. Hij drukt zijn lippen op je voorhoofd, waarna hij je glimlachend aankijkt.
'Ik geloof dat ik nu mag draaien, toch?' vraagt hij jou. Je knikt slechts en je stapt door de deur. Je vindt een lange sofa, waar je op gaat liggen en na een paar minuten val je in slaap.

Beorn (23 x uitgekomen)

Je draait de fles dertien keer en die stopt net voor Beorn. De huidwisselaar kijkt je even verbaasd aan, maar blijft zitten. Aangezien hij toch erg groot is, is het gemakkelijk voor jou om hem op die manier een zoen te geven. Je staat recht en stapt naar hem toe, je legt voorzichtig een hand op zijn wang en drukt een zachte kus op zijn lippen. Als je hem weer loslaat, zie je hem glimlachen en volg je zijn voorbeeld.
'En nu?' vraagt hij jou. Je geeft hem de fles aan, waardoor hij het al begrijpt.
'Nu mag jij.' zeg je hem, waarna je door de deuren stapt.

Balin (11 x uitgekomen)

Je draait de fles negen keer en het stopt bij Balin. Beiden staan jullie recht en stappen naar elkaar toe.
'Een kus op mijn wang volstaat hoor, je moet geen oude man zoals bij zoenen.' zegt hij, wat je wel lief vindt van hem. Je drukt een kus op zijn wang, waarbij hij glimlacht en Balin gaat terug zitten.
'Nu ben jij.' deel je hem mee. Je gaat door de deuren en gaat op zoek naar water, aangezien je keel uitgedroogd aanvoelt.

Thranduil (12 x uitgekomen)

Je draait de fles tien keer, die vervolgs stopt bij Thranduil. De elvenkoning kijkt je nieuwsgierig aan, zijn blik lijkt je bijna te doorboren. Je staat wat zenuwachtig recht, niet wetend hoe hij zal reageren als je hem gaat zoenen. Hij blijft echter op zijn plaats zitten, waardoor je beseft dt hij best arrogant is. Je stapt naar hem toe, hurkt voor hem neer en geeft hem een snelle kus. Maar hier laat hij het niet bij, vlak voor je kunt rechtstaan neemt hij je gezicht met beide handen vast en kust hij je passioneel terug. Dit had je zeker en vast niet van hem verwacht. Na een paar minuten laat hij je los, aangezien je buiten adem lijkt te zijn.
'Wacht maar op mij, ik kom zo.' fluistert hij tegen je. Je staat verbaasd recht, nog steeds van slag van die passionele kus en stapt de kamer uit. Je gaat even zitten, wachtend op Thranduil.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • Wolfwood

    Dit was een leuke quiz al wil ik geen kus van Gandalf!!

    5 jaar geleden
  • Stellalucia

    omg dit is zoo'n leuke test! super leuk al die korte verhaaltjes er bij. het is echt super lief. Ik moest trouwens thorin kussen lol

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Bard :P

    9 jaar geleden
  • KiliTheBrave

    Heb hem twee keer gedaan mijn twee favos als uitkomst kili en legolas omg jay

    9 jaar geleden
  • crazymy

    Thranduil haha

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?