Wie is jouw ideale man?

Er zijn natuurlijk veel verschillende knappe mannen op deze aardbol. Omdat jij keuzestress hebt zijn wij hier om je te helpen! Na deze quiz weet jij precies wie jouw ideale man is, het enige wat jij nog hoeft te doen is hem een krabbel sturen op hyves.

Mogelijke uitkomsten

Jan Peter Balkenende (40 x uitgekomen)

Jouw ideale man is Jan Peter Balkenende! Jan is een stijlvolle 50-plusser met een goede kledingsmaak. Jan is een fan van huiskamermuziek en tapas. Ga dus eens lekker uit eten!

Maarten van Rossem (27 x uitgekomen)

Jouw ideale man is Maarten van Rossem. Maarten is een goedgehumeurde man van middelbare leeftijd. Maarten is altijd in voor een gezellig avondje uit. Ga dus eens samen wat doen!

Johan Derksen (33 x uitgekomen)

Jouw ideale man is Johan Derksen. Johan is een warm en open persoon, enorm begripvol. Bij Johan kun je altijd terecht met je problemen. Ga eens samen vrijwilligerswerk doen.

Louis van Gaal (14 x uitgekomen)

Jouw ideale man is Louis van Gaal. Met Louis hoef je je nooit meer zorgen maken als je op vakantie bent in een vreemd land. Hij spreekt alle talen vloeiend! Ga dus eens lekker een weekendje weg.

Bas van Toor (19 x uitgekomen)

Jouw ideale man is Bas van Toor. Bas is de ideale man om op jouw kinderen te passen. Hij is jong, speels en bezit alles wat een goede oppas moet hebben. Een pluspunt is zijn altijd goede humeur. Ga eens samen lekker een avondje bankhangen. (Ernst, Bobbie en de rest is een aanrader)

Erica Terpstra (74 x uitgekomen)

Jouw ideale man is Erica Terpstra. Erica is een gezellige man, die altijd op zoek is naar avontuur in het leven. Erica houdt van spannende dingen. Ga dus een keertje samen fietsen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?