Wie is jouw goddelijke ouder?

Welke god of godin is jouw goddelijke ouder? Ontdek het met deze test

Mogelijke uitkomsten

Athena (89 x uitgekomen)

Je bent de dochter/zoon van Athena. Je bent slim en je kan goed vechten, net als je moeder.

Aphrodite (27 x uitgekomen)

Je bent de dochter/zoon van Aphrodite. Je bent net zo mooi als je moeder en je weet net als haar alles af van mode en liefde.

Hermes (11 x uitgekomen)

Jouw vader is Hermes. Je bent iemand die veel grappen uithaalt en af en toe iets steelt. Kinderen van Hermes zijn de grappigste halfgoden.

Zeus (55 x uitgekomen)

Zeus, de heer van de bliksem en de koning van Olympus, is jouw vader. Je kan de winden beheersen, waardoor je kan vliegen. Je bent 1 van de machtigste halfgoden.

Poseidon (108 x uitgekomen)

De heerser over het water (Poseidon) is jouw vader. Je kan onder water ademen om bijvoorbeeld je vader te bezoeken. Je kan ook met paarden praten, maar pas op, sommige paarden vloeken veel ;) .

Dyonisus (8 x uitgekomen)

Je bent een echt feestbeest, net als je vader Dyonisus. Je moet alleen niet achter nimfen rennen, anders wordt je nog directeur van een kamp :D . Jouw wijn is de beste wijn die halfgoden of stervelingen kunnen maken.

Demeter (16 x uitgekomen)

Je bent een goede landbouwer, net als je moeder Demeter. Je kan ook gewassen sneller laten groeien.

Ares (7 x uitgekomen)

Je bent niet bang voor een gevecht of een oorlog. Je bent samen met je broers, zussen en de kinderen van Athena de beste vechter van alle halfgoden. Je bent wel sterker dan de Athena-kinderen.

Apollo (69 x uitgekomen)

Je bent zo stralend als je vader (de zon/ Apollo). Je houdt van de zon en je bent 1 van de beste boogschutters. Je bent ook heel ervaren in poëzie en muziek.

Hephaistos (44 x uitgekomen)

Je bent een super goede smid, net als je vader. je houdt van vuur, maar als je geen speciale vuurkracht hebt, kan je je nog steeds verbranden.

Andere (38 x uitgekomen)

Jouw goddelijke ouder is niemand van de 12 Olympiërs. Je vader/ moeder wordt een mindere god genoemd, maar misschien heb je meer krachten dan een zoon/dochter van een Olympiër. xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Marisha

    Zeus <3

    7 jaar geleden
  • Phlegethon

    Apollo, quitte nice I guess

    7 jaar geleden
  • Yio

    Hermes, goede quiz!!!

    7 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Apollo. Yeah!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?