Welk seizoen past bij mij?

Wat past nou het beste bij jou? De koude winter, sneeuw, schaatsen, skiën... Of juist de lente, de mooie bloemen, de bomen, de warme zon... Of past bij jou juist de zomer? vakantie, warm:), zwemmen... Of ben jij toch meer een type dat houdt van de herfst? kleurige bladeren, paddenstoelen, bos... Ben je benieuwd? Doe dan deze quizzz...

Mogelijke uitkomsten

Zomer (23 x uitgekomen)

Jij houdt van de zon☀️ lekker van de vakantie genieten, naar het strand en ijsjes eten, zonnen en zwemmen... Jij houdt er allemaal van!

Winter (5 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om lekker te spelen in de sneeuw. In de winter kan je schaatsen, sneeuwballen gevecht, sleetje rijden, daarna een sneeuwpop maken en dan binnen genieten van een warme beker chocolademelk, of een warme bak met erwtensoep!

Lente (12 x uitgekomen)

In de lente begint het lekker warm te worden! Bloemen bloeien, je kan al rustig beginnen met een korte mouw shirt aan te doen, misschien zelfs al naar het strand, of het bos, want daar word het nu ook heel groen en bloeiend...

Herfst (2 x uitgekomen)

De bladeren beginnen af te vallen, prachtig! Al die kleuren: groen, oranje bruin... Je kan door het bos spelen. Het kan ook zijn dat het gaat regenen:( maar dan kan je daarna spelen in de regenplassen. Super leuk dus!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?