Welke pony van Manege Wittenburg past het best bij jou?

Ga je binnenkort bij Manege Wittenburg rijden en wil je weten welke pony bij jou past? Doe dan deze quiz!

Let wel op, dit is maar een schatting van welke pony bij jou zal passen!

Mogelijke uitkomsten

Boris (11 x uitgekomen)

Boris past het best bij jou! Hij is een lieve ruin van ongeveer 1,36 M. Boris heeft L/M gesprongen en is een leuke pony voor de wat jongere of bangere ruiters.

Fleur (4 x uitgekomen)

Fleur past het best bij jou! Fleur is een jonge haflinger van 9 jaartjes. Ze is snel maar lief. Fleur is 1,42 M en leuk voor de wat meer gevorderde ruiters.

Luna (3 x uitgekomen)

Luna past het best bij jou! Luna is een wat oudere pony van 17 jaar. Ze is heel lief, maar je zal haar soms wel wat moeten, ehm, 'opwekken'. Ze kan namelijk sloom zijn. Luna is/was een western gereden pony, dus de teugels moet je iets losser houden dan normaal. Luna is 1,54 M.

Pipo (0 x uitgekomen)

Pipo past het best bij jou! Pipo is een leuke pony van 20 jaar oud. Ondanks haar leeftijd is ze nog hartstikke fit! Ze is 1,29 M en is leuk voor de kleinere ruiters.

Cato (6 x uitgekomen)

Cato past het best bij jou! Cato is een paard van 1,67 M. Zij wordt gereden door de wat meer gevorderde ruiters met een lang lijf. Ze is wat schrikkerig, maar wel lief. Cato is 9 jaar.

Marcus (5 x uitgekomen)

Marcus past het best bij jou! Marcus is een leuke en lieve tinker van 8 jaar jong. Ondanks zijn leeftijd is hij hartstikke lief, hij heeft zelfs op een zorgboerderij gewerkt. Zolang de sprongetjes laag blijven vindt hij springen ook leuk. Marcus is 1,50 M.

Zuske (3 x uitgekomen)

Zuske past het best bij jou! Zuske is een lieve, kleine pony van 14 jaar. Haar kleine formaat,1,24 M, en haar geweldige karakter maken haar een perfecte beginners pony!

Moon (3 x uitgekomen)

Moon past het best bij jou! Moon is een leuke haflinger van 10 jaar. Ze is lief, maar af en toe ook heeft ze een bokkenpruik op. Ze is leuk voor alle ruiters, maar als ze merkt dat je wat beter kan rijden, wordt ze een echte uitdaging. Moon is 1,45 M.

Iris (6 x uitgekomen)

Iris past het best bij jou! Iris is een mooie en lieve pony. Ze is nog jong, namelijk 6 jaar. Door haar leeftijd en haar gevoeligheid is ze niet geschikt voor beginners. Maar als gevorderde ruiter heb je echt een geweldige pony aan haar! Iris is 1,47 M.

Wiske (3 x uitgekomen)

Wiske past het best bij jou! Wiske is een mooie en kleine pony. Ze is 19 jaar en 1,28 M hoog. Wiske is heel lief tijdens het poetsen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?