Welke film past bij jou?

Waar ben jij een type voor? Hungergames? Divergent? Of hou jij meer van romantische films, zoals Mean girls of A Cinderella Story? Het zijn allemaal leuke films, maar welke film past bij jou? Doe deze quiz om erachter te komen!

Mogelijke uitkomsten

Hunger Games (42 x uitgekomen)

Ik denk dat iedereen wel de film Hunger Games kennen, maar voor de mensen die het niet weten:
Er word elk jaar een jongen en een meisje van 12 t/m 18 jaar getrokken. Dat gebeurt in elk district. Prim word getrokken in district 12 (het armste district), dan gaat Katniss vrijwillig. Een echte spannende, leuke film!

Divergent (11 x uitgekomen)

Divergent is een spannende films die zich afspeelt in de toekomst! Voor de mensen die niet weet waar deze film over gaat: In Chicago -waar nu alles verwoest is- moeten ze op een bepaalde leeftijd een factie kiezen, waar ze dan hun hele leven moeten blijven, als Beatrice de test heeft gedaan komt e er achter dat ze Afwijkend (Divergent) is. Uiteindelijk kiest ze voor Onverschrokkenen (de dappere), lukt het haar om door alle faces heen te gaan?

Mean Girls (5 x uitgekomen)

Deze romantische film gaat over een nieuwe student die Cady heet, ze komt uit Afrika. Ze gaat voor de eerste keer naar school dus. Daar ontmoet ze Janis en Damian die haar wegwijs door de school helpen, en haar waarschuwen voor de Plastics. Dat zijn de populairste meisjes van de school. Maar wat nu als Cady bij de Plastics hoort?

A Cinderella Story (6 x uitgekomen)

De film: A Cinderella Story is een romantische film. Het gaat over een meisje: Sam(antha). Toen ze jong was, was haar vader dood gegaan, toen werd haar stiefmoeder haar moeder, en ook nog vervelende stiefzusjes! Sam werkt in het restaurant van haar vader, die nu van haar stiefmoeder is. Ze chat met een jongen, waarvan ze niet weet wie het is. Ze ontmoet hem op het Halloween feest, maar ze heeft niet vertelt wie ze is. Een heel drama dus!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Marisha

    Hunger Games

    7 jaar geleden
  • BethGoes

    Divergent!!! Ik heb deel 1 gelezen en de film gezien en ik heb deel 2 nu bijna uit

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?