welke band ben jij

Iedereen heeft wel een beetje band in zich. Wil je weten wat voor band er in je verscholen zit, doe dan snel deze quiz (fish)

Mogelijke uitkomsten

My Chemical Romance (9 x uitgekomen)

Jij wordt erg gewaardeerd door tienermeisjes (en jongens) over de hele wereld, hun ouders waarderen je helaas alleen iets minder. Zij beschuldigen jou er namelijk van dat hun kinderen opeens al hun kleurrijke kleren hebben weggegooid en nu rondlopen met speldjes in hun haar die hun zwart geverfde lokken voor hun gezichten houden. Dit begon allemaal toen je de wereld veranderde toen tieners voor het eerst van je hoorden in 2004, en ze waren allemaal zo onder de indruk van je rode oogschaduw en tienerlijke gevoelens dat ze ze zich emo begonnen te noemen. Hier was je niet erg blij mee, zoals je zelf zei in een intervieuw. En tegenstellend tot wat je ouders zeiden was je niet in een fase, zelfs na je dood, meer dan 10 jaar later, houden mensen nog steeds van je. Deze mensen maken zich iets minder druk over hun eyeliner, maar dit is misschien omdat je geen invloed hebt als je dood bent. Al met al verdien je meer dan hoe de meeste mensen over je denken. In ieder geval hou ik van je (H)
U bent mijn chemical romance man <3

Coldplay (13 x uitgekomen)

Toen je net geboren was en je eerste paar vrienden maakte, hielden ze echt van je en kon je ze raken met je mooie en wat verdrietige uitstraling. Maar deze combinatie trok al snel te veel aandacht en toen opeens iedereen je kende begon je wat bang te worden om jezelf te zijn. Dit pakte niet al te slecht uit want nu konden nog meer mensen makkelijk met je omgaan. Het enige probleem was dat je de allersaaiste en meest normale persoon was die er bestond. Dit is waarom veel mensen je haten, al lijk je toch een aardig mens die het goed bedoeldt.


Radiohead (6 x uitgekomen)

De meeste mensen zien maar een kant van je, je bent namelijk hopeloos verliefd op iemand die je niet ziet staan en dit liep een beetje uit de hand. Iedereen kent je hier nu voor. Maar onder je echte vrienden ben je zeer populair. De meeste mensen met wie je omgaat zijn precies hetzelfde als jij. En ze dragen brillen en draaien platen op een oude platenspeler. Je bent best wel cool maar niet zo cool als je vrienden zeggen dat je bent. En je bent zeer um, vreemd, laten we het daar maar op houden. En je bent ook best verdrietig eigenlijk

jij lijkt ook erg grappig te zijnhttp://knowyourmeme.com/memes/people/radiohead

Panic! At The Disco (2 x uitgekomen)

Uw leven was zeer perfectes, tot op het moment dat het brein je vertelde dat een vakantie een tof idee was. Je volgde je dromen (en je brein) en ging op vakantie.
Máár er gebeurde iets verschrikkelijks, je stootte je schouder en brak een stuk af van je ziel, die nooit meer herstelt kon worden.
Rip de paniek in de disco, iedereen verliet het feestje. Stilte heerst.

Joy Division (6 x uitgekomen)

heeft u een knuffel nodig :'( (H)(K)

The Cure (6 x uitgekomen)

jij hebt zeer indrukwekkend haar, en je bent ook nog de eerste emo. Je bent waarschijnlijk een van de allercoolste personen op aarde ookal lachen mensen je haar soms uit. Nee maar serieus holy shit je bent cool

the cramps (6 x uitgekomen)

jij houdt niet gewoon van halloween JIJ BENT HALLOWEEN en je bent nog sexy ook

Slowdive (1 x uitgekomen)

je bent lverlegen en je kijkt te veel naar je schoenen. EN je maakt een hele boel geluid

Crystal Castels (2 x uitgekomen)

stop met de drugs

Tokio hotel (0 x uitgekomen)

Ok man u bent een beetje overdreven, dat haar kan wel wat minder

Ik wist niet dat je nog leefde
xxx

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • PorkPieHat

    radiohead, jokes on you dat is serieus een van mn favoriete bands
    De quiz vragen waren wel erg... apart :')

    7 jaar geleden
  • DarkIdeas

    My chemical romance^>^

    7 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Sure meiske
    'N bron van inspiratie wojhoo

    7 jaar geleden
  • Crybaby

    jaaa danke schon koole kwis is dit he

    7 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Omggg 10 sterren man

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?