Wat is jouw beste eigenschap?

Voel je je een beetje down vandaag en heb je zin in een leuke oppepper? Dan is deze quiz iets voor jou! Je kunt hem natuurlijk ook gewoon doen als je echt wilt weten wat je beste eigenschap is...

Mogelijke uitkomsten

Creativiteit! (23 x uitgekomen)

Jij bent een supercreatief persoon, en velen zijn daarom vaak jaloers op jou. Als de leerkracht jullie een creatieve opdracht geeft, kun jij al op voorhand zeker zijn van een acht, een negen of een tien. Je bent een kei in verhalen schrijven, tekenen, en in nog veel meer!

Vriendelijkheid! (6 x uitgekomen)

Jij bent altijd aardig, tegen wie dan ook. Iedereen mag jou en dat maakt jou ook heel geliefd binnen je vriendengroep. Je hebt oneindig veel geduld, en dat zal jou nog veel helpen in je leven!

Sportief! (4 x uitgekomen)

Jij bent een ongelooflijk sportief persoon. Heel veel mensen benijden jou om je slanke, sportieve lichaam en daar mag jij ook best wel trots op zijn!

Bescheidenheid! (15 x uitgekomen)

Jij blijft bescheiden en beleefd in alle situaties, en dat maakt jou ook heel erg geliefd bij iedereen!

Intelligentie! (7 x uitgekomen)

Jij bent superslim! En niet alleen op school: jij begrijpt dingen snel en doorziet snel leugenaars of ander soort ongedierte.

Begripvol. (21 x uitgekomen)

Je bent erg begripvol, als mensen iemand nodig hebben om mee te praten, ben jij de allereerste persoon aan wie ze denken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • LeafpoolX

    Begripvol. Klopt wel :)

    1 decennium geleden
  • bondjuk

    begripvol

    ja klopt denk ik wel :)

    1 decennium geleden
  • Derks

    bescheidenheid

    uuuhuuuh

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?