welke app past bij jou?😜

Snaptchat, instagram, facebook,... Iedereen heeft er wel eens van gehoord.. Maar welke past nu het best bij jou?test het!!!

Mogelijke uitkomsten

snapchat (25 x uitgekomen)

Je bent altijd vrolijk 😄 soms krijg je opeens een creatieve bui en met je gewoon even alle filters uitgeprobeerd hebben! Je vind het fijn om bij je vrienden te zijn, je hebt er altijd lol mee!!!

insta (13 x uitgekomen)

Je denkt vaak aan anderen! Je bent benieuwd waar je favo ster of je beste vriendin uithangen. Zelf wil je ook op je best zijn dat andere mensen goed over je denken. Je bent ook erg behulpzaam en als je vriendin in nood zit hem je haar meteen uit de put!

facetime/skype (3 x uitgekomen)

Je bent heel sociaal, houd van grapjes en legt graag uit... Je kan je vriendinnen altijd aan het lachen maken met je flauwe grapjes en bent niet verlegen. Naast het grapjes maken kan je ook als de beste verhalen en gebeurtenissen uitleggen! Je vrienden kunnen na een vakantie uren lang naar je verhalen luisteren

facebook (3 x uitgekomen)

Pffff... Jij houd niet van kinderachtig gedoe. Je spreekt graag en vaak af met je bestiees om te gaan shoppen of voor een verwendagje. Je bent altijd mee met de mode en draagt hippe kleren. Je bent ook erg populair!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Paardenvriend

    Instagram, vooral omdat ik dan met een Q vriendin goed contact kan houden. En verder om Up-to-date van One Direction te blijven. :)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?