Welk element ben jij?

Welk element schuilt in jou? Ben jij rood en vurig? Blauw en kalm? Of ben jij juist groen en standvastig? Welk element ben jij?(yeah)(yeah)

Mogelijke uitkomsten

Vuur (8 x uitgekomen)

Jij vent fel en vurig. Jij bent wel de laatste waar iemand ruzie mee zou zoeken. Jij ben een echte driftkikker. Maar je bent zeker niet onaardig. Jij bent niet bang en neemt het zo voor al je vrienden op. Nee, jou maak je niet bang. Jij bent zo rood als het vuur in jou.

Lucht (12 x uitgekomen)

Jij bent bijzonder druk. Altijd ben jij iets aan het doen. Zodra je klaar je bent met het ene moet je alweer beginnen met het volgende. Doe eens rustig aan man. Maar je bent ook erg behulpzaam. Je wilt altijd helpen. En af en toe is de combinatie van drukte en behulpzaamheid niet echt handig. Maar je bedoelt het heel erg goed. Maak je geen zorgen dat zien de mensen om je heen echt wel. Jij bent wit van de storm die binnen in je waait.

Water (13 x uitgekomen)

Jij bent kalm en beheerst. Jij luistert goed naar anderen. Je vermelt je mening wel maar dramt hem niet door. Jij bent niet de persoon die beslissingen neemt. Je bent stil en kalm. Maar daarnaast ben je ook knap. Je bent mooi en schoon. Jou uiterlijk is prachtig maar vergeet niet dat echte schoonheid van binnen zit. Jij bent blauw van het water dat binnen in je door je aderen stroomt.

Aarde (4 x uitgekomen)

Jij bent standvastig en wijs. Jij bent niet opdringerig maar je hebt respect voor anderen. Jij weet je mening zo over te brengen dat iedereen hem gelooft. Je doet geen moeite om je fouten te ontkennen, mar je leert er juist van. Mensen hebben respect voor jou omdat jij respect voor hen hebt. Jij durft jezelf te zijn. Jij bent groen van de aarde die rust in je hart.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Marisha

    Lucht
    Meestal kom ik uit op water en mijn sterrenbeeld is ook water.

    7 jaar geleden
  • artinandwritin

    Lucht! Yes, ik hou van lucht!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?