Wie ben jij van pretty little liars?

In deze quiz kom je te weten welke liar er in jou verborgen zit! Ben je Aria, Alison, Emily, Hanna of Spencer...... Doe snel de quiz en kom er achter!!!

Mogelijke uitkomsten

Hanna (36 x uitgekomen)

Je bent Hanna: Je bent best onzeker over jezelf terwijl dat nergens voor nodig is! Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien en bent ook bereid om gevaarlijke dingen te doen! Je hebt veel humor en school vind je niet zo belangrijk :)

Spencer (39 x uitgekomen)

Je bent Spencer: Je vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien maar je geeft verder niet heel veel om je uiterlijk. Je vindt school wel heel belangrijk en doet er dus ook alles voor om goede cijfers te halen. Als er een groepsopdracht is dan ben jij altijd de leider en gaat alles volgens jouw plan!

Aria (23 x uitgekomen)

Jij bent Aria: Je bent erg creatief en vind je uiterlijk best belangrijk. Als er iemand in nood is ga je voor mensen door het vuur. Je bent spontaan en vrolijk en kan mensen goed troosten/gerust stellen een goede vriendin dus!!!

Alison (8 x uitgekomen)

Jij bent Alison: Je geeft veel om je uiterlijk. Je kan best arrogant overkomen maar dat is waarschijnlijk helemaal niet je bedoeling. Je bent stoer en doet dingen meestal het liefst alleen. Je doet vaak dingen voordat je er over nadenkt daardoor doe je wel eens dingen waar je later spijt van hebt.

Emily (5 x uitgekomen)

Je bent Emily: Je bent best verlegen en denkt altijd goed over dingen na voordat je iets doet. Je luistert altijd naar je vriendinnen en wordt vaak gezien als degene die het meest te vertrouwen is. Naast dat je stil bent doe je ook stoere dingen en zal je voor mensen waar je van houdt door het vuur gaan. Je bent erg sportief en doet je best om er verzorgd uit te zien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Sarouratjex

    Mijn uitkomst was Spencer leuke Quiz ~ !

    6 jaar geleden
  • Marisha

    Spencer
    Ik wil Emily zijn
    Toch een leuke quiz + een kudoo!

    6 jaar geleden
  • Uiltjes

    Spencer :)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?