Welke hond ben jij?

Iedereen heeft wel een beetje een hond in zich. Wil je weten welk hondenras er in jou verscholen zit, doe dan snel deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Teckel (221 x uitgekomen)

Je bent een teckel: je bent slim, vindingrijk en hebt een moedig en nieuwsgierig karakter. Je houdt ervan als er grapjes gemaakt worden en je hebt veel humor. Daarnaast ben je wel snel beledigd en kan je behoorlijk eigenwijs zijn.

Golden Retriever (364 x uitgekomen)

Je bent een Golden Retriever: Je bent graag bezig of dat nou met sport is of met spelletjes. Je hebt graag mensen om je heen en bent tegen iedereen vriendelijk, je zal ook niet snel geweld gebruiken. Je hebt een zachtaardig karakter en bent erg intelligent. Je hebt ook veel zelfvertrouwen maar je wil liever niet in de spotlight staan. Je kan soms wat verlegen zijn maar in je vertrouwde groep ben je erg gezellig en grappig.

Berner Sennenhond (212 x uitgekomen)

Je bent een Berner Sennenhond: Je bent erg sociaal en bent tegen iedereen aardig. Als je mensen goed kent zal je ze altijd trouw blijven en ze nooit in de steek laten. Je hebt ook veel zelfvertrouwen en neemt het dus niet alleen voor anderen maar ook voor jezelf op. Als er iets in een groep gedaan moet worden volg je liever de leider en zal je zelf niet snel de leider zijn.

Duitse Herder (201 x uitgekomen)

Je bent een Duitse Herder: Je houdt erg van bewegen en bent graag actief bezig. Daarnaast ben je ook nog eens ontzettend intelligent. Je doet het liefst alles in een groep en kunt goed samenwerken. In een groep ben je wel altijd de leider en alles moet dan wel via jouw manier verlopen. De mensen waar je van houdt zal je altijd beschermen en je bent ook niet bang om daarbij geweld te gebruiken. Naar onbekenden ben je vaak neutraal en soms wat terughoudend maar je blijft wel altijd aardig.

Border Collie (176 x uitgekomen)

Je bent een Border Collie: Je bent erg sportief en bovengemiddeld intelligent. Je bent heel gevoelig voor de stemming in een gebied: als er ergens veel gelachen wordt ben jij ook vrolijk. Je houdt van knuffels en zal een persoon nooit in de steek laten. Je raakt wel snel angstig en nerveus omdat je soms twijfelt over jezelf. Je doet daarom ook een opdracht het liefst in een groep.

Rottweiler (127 x uitgekomen)

Je bent een Rottweiler: Je kent bijna geen gevoel voor angst en bent ook niet snel nerveus voor iets. Je komt altijd voor jezelf en anderen op en hebt ontzettend veel zelfvertrouwen, daarnaast ben je ook op alles voorbereid. Je bent rustig en erg vriendelijk maar in een ruzie kan je snel agressief worden en geweld gaan gebruiken.

Beagle (125 x uitgekomen)

Je bent een Beagle: Je zit vol energie en je bent erg sociaal. Je zal niet snel je emoties laten zien en je bent niet snel agressief of bang. Je kan ook heel ondeugend zijn en je bent ook zeer gedurfd. Je kan je heel goed aanpassen en raakt niet zo snel aan iets gehecht. Je doet veel dingen zelfstandig en werkt het liefst niet in een groep. Je bent erg intelligent, moedig, vrolijk, levendig en eigenwijs.

Siberische Husky (290 x uitgekomen)

Je bent Siberische Husky: Je hebt een heel groot uithoudingsvermogen en zal niet snel opgeven. Je bent een goede vriend/vriendin want je bent erg betrouwbaar en ( bijna ) altijd vriendelijk. Je kan je daarnaast ook heel goed in mensen inleven en weet daarom precies hoe je iemand het best kan opvrolijken. Je bent graag met dingen bezig en hebt veel zelfvertrouwen.

Chihuahua (0 x uitgekomen)

Je bent een chihuahua: Je bent erg vrolijk en geniet erg van de natuur. Je vertrouwt niet snel mensen en tegen mensen die je niet zo goed kent kan je soms kortaf doen. Je zal een ruzie of gevecht niet snel uit de weg gaan en je laat altijd van je horen. Jouw motto is: de aanval is de beste verdediging.

Poedel (34 x uitgekomen)

Je bent een poedel: Je geeft veel over je uiterlijk en bent erg atletisch. Je bent bovengemiddeld intelligent en bent erg levendig. Daarnaast heb je een groot gevoel voor humor en geniet je van het leven. Je bent een goede vriend/vriendin omdat je erg geduldig en betrouwbaar bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jamiezx

    Ik voel mij soms stiekem een beetje hond.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?