Welke beauty vlogger past het beste bij jou? Deel 2

Beauty vloggers zijn tegenwoordig erg populair op Youtube. Zij maken verschillende filmpjes die vaak te maken hebben met beauty of fashion. Test hier welke beauty vlogger het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Vera Camilla (6 x uitgekomen)

De beauty vlogger Vera Camilla past het beste bij jou! Zij vind het leuk om nieuwe producten uit te testen en maakt vaak een 'eerste indruk' video. Vera is vaak vrolijk en staat positief in het leven. Als je naar haar filmpjes kijkt voel je je echt helemaal op je gemak. Vera is open over haar leven en deelt veel met haar volgers. Zij houdt van make-up en is een echte beauty liefhebber!

https://www.youtube.com/user/VeraCamilla

D is for Dazzle (5 x uitgekomen)

Diana de beauty vlogger past het beste bij jou! Diana weet veel over fashion en heeft een geweldige kledingstijl. Diana heeft een brede interesse. Zij heeft veel video's over kleding en shoplogs, maar ook vlogs en andere leuke video's mogen niet ontbreken op haar account!

https://www.youtube.com/user/disfordazzle

Jessie Maya (1 x uitgekomen)

Jessie Maya is ontzettend grappig. Zij is een transgender en is niet bang om zichzelf te laten zien. Ze houd ontzettend veel van make-up en maakt zich dan ook graag full face op. Zij post vaak filmpjes met de allernieuwste looks en doet mee met de leukste beauty challenges!

https://www.youtube.com/channel/UC5Gln0pukcrhQXakxVz0PJg

BeautyLab (3 x uitgekomen)

De beauty vlogger Serena past het beste bij jou. Zij kan de mooiste looks maken en vind het leuk om de nieuwste producten uit te testen. Zij vind vloggen op zijn tijd ook erg leuk. Serena maakt ook video's waar in ze tips geeft op het gebied van make-up! Ze vind haar volgers erg belangrijk en doet er veel aan om hen tevreden te houden!

https://www.youtube.com/user/BeautyLabNL

Beautygloss (3 x uitgekomen)

Mascha is een echte beautyliefhebber. Zij heeft naast haar beauty account ook een vlog account, namelijk: Vloggloss. Mascha maakt mooie looks, heeft veel shoplogs want zij houd erg veel van shoppen! Mascha maakt ook vaak haar tutorials en Do It Yourself fimpjes.


https://www.youtube.com/user/beautygloss

https://www.youtube.com/user/vloggloss

ShelingBeauty (5 x uitgekomen)

Sheling maakt de gekste en opvallendste make-up looks. Zij doet mee aan de grappigste challenges en vind het leuk om de volgers aan het lachen te maken. Zij heeft naast deze video's ook leuke haar video's en ze heeft ook geregeld eerste indruk en reviews video's!

https://www.youtube.com/user/ShelingKamkes

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Marisha

    Beautygloss volg ik al!
    Het is trouwens Masha, in plaats van Marsha :)

    6 jaar geleden
  • Pompadour

    D is voor Dazzle! Ik kijk erg veel beauty-videos maar haar ken ik nog niet, leuke quiz!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?